Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Lei feriehus gjennom NOVASOL i Danmark, Kroatia eller 24 andre land i Europa

Leier du feriehus med NOVASOL, leier du samtidig feriehus av Nord-Europas største feriehusformidler. Dette medbringer også en rekke fordeler i form av et stort utvalg, lang erfaring, og trygghet i form av lokale servicekontorer lokalisert på mange av våre destinasjoner. Novasol kan tilby over 40.000 feriehus i 29 europeiske land, og er stolte over å kunne si at vi er et av de mest anerkjente firmaene innen bransjen. Spesielt stort er utvalget av feriehus i Danmark, vi har mer en 6.000 flotte feriehus i Danmark. lei et feriehus i Danmark, og få muligheten til å være tett på de deilige, langstrakte strendene som Danmark er så kjent for. Vi har feriehus i Danmark for enhver smak, enten du ønsker å leie feriehus ved kysten og havgapet, ved barnevennlige strender, i skogen, eller på en av de mange koselige øyene. For oss, handler feriehusutleie i Danmark om å kunne tilby det beste til våre kunder. Vi har derfor et bredt utvalg av ulike feriehus i Danmark. Alt fra store luksushus med plass til flere generasjoner med en rekke fasiliteter som innendørs badebasseng, til små, tradisjonelle feriehus som egner ser perfekt dersom du ønsker å trekke deg tilbake og nyte en velfortjent pause fra hverdagen.

 

For oss handler feriehusferie om å kunne tilby deg en mulighet til å tilpasse ferien akkurat slik du selv ønsker. Når du ferierer i et feriehus, har du muligheten til å bestemme ferietempoet helt selv, uten å være bundet av et fast program, slik man ofte er dersom man bor på hotell. På feriehusferie i Danmark, er det ingen fastlagte spisetider eller plalagte menyer, her har man muligheten til å ta ting på sparket. Dersom man ønsker å sløve i hagen hele dagen, ta med piknikkurven på stranden, eller ta en spontan sykkeltur, er dette fullt mulig. Det er tilknyttet en rekke fordeler til mange av våre feriehus i Danmark. Barn og sommerferie i feriehus hører sammen, og i våre feriehus i Danmark er det god plass til barnelek og som foreldre kan man slippe å bekymre seg over høyt støynivå. Vi tenker på barnas beste når vi tilbyr ekstra [Link 3]. Ved disse feriehusene er det eksempelvis gratis adgang til nærmeste badeland, barnestoler og -senger og minst tre ekstra aktiviteter for barn. Vi har også feriehus som er spesielt tilpasset for deg som er intressert i fiske. Disse fiskehusene er innredet med hensyn til spesielle behov man har når dagens fangst skal tilberedes eller lagres. Dette er bare to av de mange spesialtilpassede konseptene vi har for at du skal få mest mulig ut av din feriehusferie.

 

Rett over landegrensen, hos söta bror, kan du leie klassiske rødmalte hytter som lar tankene vandre til Astrid Lindgrens "Emil i Lønneberget", eller hytter i skjærgårdsidyll i ekte "Vi på Saltkråkan"-stil. Vi kan også tilby mer moderne feriehus i Sverige, der dere kan nyte en avslappende ferie med alt man kan ønske seg av moderne fasiliteter. Ved å leie hytte i Sverie kan dere nyte en velfortjent ferie, ikke lange reisen fra Norge. Også her i hjemlandet har vi en bredt utvalgt hytter og hus til leie. Både de tradisjonelle hytter i særegen, norsk stil, og mer moderne hytter med god plass til flere familier og topp funksjonalitet. Lite er vakrere enn ekte, norsk natur. Uavhengig av årstid, er norsk natur uslåelig med sine majestetiske fjell og flotte fjorder, være seg høstferie i fjellet eller sommerferie ved Sørlandets skjærgård. Lei hytte i Norge og få en unik mulighet til å komme tett på disse vakre omgivelsene. På hytteferie i Norge kan man bedrive diverse aktiviteter, arranger påskeskirenn med hele storfamilien, gå på sopptur i fjellet, eller prøv fiskelykken dersom du leier en hytte på fjellet. Leier du derimot hytte ved sjøen, kan du ta med kjæresten på en rotur, plukke jordbær i åkeren, eller ha krabbefiskekonkurranse med de minste, mulighetene er mange!

 

NOVASOL er europas ledende feriehusformidler og tilbyr utleie av feriehus og leiligheter i store deler av Europa. Hva med å kombinere en storbyferien med 100 % frihet og autentiske opplevelser? Gjennom NOVASOL kan dere leie ferieleilighet i Paris, ferieleilighet i Roma, ferieleilighet i Berlin, ferieleilighet i Wien, ferieleilighet i Praha, eller ferieleilighet i Barcelona. Her kan dere etter en lang dag med by-sightseeing vende tilbake til deres private atmosfære i egen ferieleilighet. Våre ferieleiligheter er ofte lokalisert i bygninger der den lokale befolkningen selv bor, noe som gir dere en unik mulighet til å komme tett på den lokale kulturen.

 

Det kalde, norske klimaet gjør at nordmenn ofte ønsker seg til varmere strøk når vinteren setter inn for fullt. NOVASOL har et stor utvalg feriehus og -leiligheter i blant annet Italia, Frankrike, Spania, Kroatia, Hellas og Kypros. Den bedagelige sør-europeiske hverdagen med det rolige tempoet passer utmerket med muligheten du har til selv å bestemme ferietempo og dagsaktiviteter når du leier feriehus i Sør-Europa. Dere står helt fritt til å velge om dere ønsker å leie et feriehus i nærhetev av bysentrum med et stort tilbud av restauranter, shoppingmuligheter og kulturliv, eller om dere vil bo i en autentisk landsby der dere kan handle råvarene på det lokale markedet og tilberede middagen på terrassen mens barna leker i hagen. Og det er ikke bare i Danmark vi tilbyr spesialtilpassede konsepter, også i Sør-Europa tilbyr vi fordeler som gjør at dere kan få mest mulig ut av ferien deres. I sommerperioden er eksempelvis hagemøblene de viktigste møblene i sør-europeiske feriehus. Derfor tilbyr vi feriehus med ekstra gode hagemøbler, så de deilige soltimene ved bassengkanten kan nytes fullt ut.

 

Vårt utvalg av ferieleiligheter i Italia, er lokalisert i byer med særegent kulturelt og karakteristisk preg som Venezia, Firenze og Roma. Vi tilbyr også utleie av feriehus ved den historiske Pilgrimsruten Via Francigena. Vi har selvfølgelig også feriehus ved de mest populære, italienske feriedestinasjonene. Lei feriehus i Italia, i Toscana, på Scicilia og ved Gardarsjøen. Vi har et bredt utvalg av både ferieleiligheter og -hus over hele Italia.

 

Spania har vokst seg til en favorittdestinasjon blant nordmenn, og interessen for ferie i Spania bare øker. Vi har en rekke feriehus og -leilligheter i Spania, både på fastlandet, og på de mange populære øyene som Mallorca, Ibiza og Kanariøyene. Her kan dere leie ferieboliger av ulik størrelse og kvalitet. Ved å leie feriehus i Spania, vil dere kunne komme tett på lokalbefolkningen og få muligheten til å se en helt ny side av disse tradisjonelle feridestinasjonene. Ta en tur på stranden, oppsøk kulturelle severdigheter, eller spis tapas på autentiske restauranter. I Spania ligger også forholdene til rette for shopping, nattklubber og livlig uteliv.

 

leie feriehus i Kroatia og opplev alt hva ferielandet Frankrike har å by på! Foruten den iboende romantiske stemningen man får på kjøpet dersom man ferierer i Frankrike, er landet et mekka for matelskere og livsnytere. Med Champagne, croissanter, makroner og velsmakende oster som ingredienser, ligger alt til rette for at feriehusferie i Frankrike blir meget velsmakende! Vi har både feriehus og leiligheter i Frankrike. Alt fra store bassenghus der forholdene ligger til rette for en ekte luksusferie, til ferieleiligheter i franske storbyer som for eksempel Paris, Cannes og Nice.

 

Kroatia har utviklet seg fra å være en utfordrer til de tradisjonelle sør-europeiske reisemålene, til å bli et favorittreisemål! Ved å [Link11] får dere mulighten til en fantastisk opplevelse og en annerledes ferie. NOVASOL tilbyr leie av feriehus over hele Kroatia, og spesielt de store bassenghusene er ekstra populære blant reisefølger som reiser sammen flere familier. Det kroatiske kjøkkenet og den vennlige lokalbefolkningen, bidrar også til å legge forholdene til rette for en uforglemmelig ferie. Kroatia er en svært barnevennlig destinasjon med langstrakte, hvite strender der barna kan leke dagen lang.

 

NOVASOL leier ut feriehus og -leiligheter ved mer utradisjonelle feriedestinasjoner som Polen, Ungarn, og Slovenia. Feriehusferie gir ofte en mer autentisk ferieopplevelse, da våre ferieboliger ofte er plassert i lokalmiljøet sammen med private boliger, noe som bidrar til at man fort blir en del av dagliglivet. Eller hva med å leie en luksurøs husbåt i Nederland, eller et feriehus med umiddelbar nærhet til det verdenskjente badelandet Tropical Island i Tyskland? Mulighetene er utallige!