Book sommerferie med valgfri ankomst

Årets fineste tid er her! Har du fortsatt ikke bestilt din sommerferie? Kanskje drømmen er en villa i den kroatiske skjærgården, et luksuriøst feriehus i Spania eller sommerferie ved en vingård i Italia. Uansett hva som er den perfekte sommerferien, finner du feriehus og ferieleiligheter for enhver smak hos NOVASOL. Nytt av året er at du kan booke sommerferie i Italia, Spania, Kroatia og Frankrike med valgfri ankomst

NOVASOL gjør det enkelt for deg å skreddersy sommerferien etter familiens behov. Vi har stor fleksibilitet rundt ankomst gjennom hele sommeren, og det betyr at du selv bestemmer hvilken dag du vil ankomme og forlate feriehuset. 

Bestill sommerferien i Spania, Italia, Frankrike eller Kroatia her, eller les mer om fordelene ved å velge valgfri ankomst i Sør-Europa.

Sommerferie i Sør-Europa

Fordelene med valgfri ankomst

✔️ Reis akkurat når det passer deg best

✔️ Skreddersy din perfekte ferie i Sør-Europa

✔️ Tilpass reiseperioden etter de beste transportmulighetene

Booker du ferien med våre fleksible ankomstmuligheter, har du full frihet til å velge akkurat når du vil reise. Du er ikke bundet til en fast reiseperiode, som f.eks. lørdag til lørdag. Dra for eksempel på ferie tirsdag-tirsdag, eller fra mandag-mandag, hvis det passer deg best.

Med valgfri ankomst kan du bestille flybilletter på de billigste dagene og dermed spare mye penger på sommerferien. Hos NOVASOL kan du skreddersy den ferien som du og familien drømmer om. Bestill sommerferien allerede i dag!

Book drømmeferien med valgfri ankomst i Sør-Europa 👇

Fleksibel ankomst er svært populært hos våre gjester, så ikke vent for lenge med å sikre deg din favoritt blant våre ferieboliger. Klikk deg videre under for å bestille ferien i Sør-Europa i dag - så er du sikker på at du får akkurat det du ønsker deg!

Feriehus i Italia
 

 

Valgfri ankomst i Italia
Sommerferie i Italia

 

Sommerferie i Spania

 

Valgfri ankomst i Spania

Sommerferie i Spania

 

 

 

Sommerferie i Kroatia

 

 

Valgfri ankomst i Kroatia

Sommerferie i Kroatia

 

Sommerferie i Kroatia

 

 

 

Valgfri ankomst i Frankrike

Sommerferie i Frankrike