Bo i en av Europas beste ferieboliger!

Har du lyst til å tilbringe din neste ferie i en av våre prisvinnende ferieboliger? For fjerde år på rad har European Holiday Home Association (EHHA) kåret de aller beste ferieboligene i Europa i 14 kategorier. Fire av NOVASOLs totalt 32 finalister gikk helt til topps i kåringen. 

Under kan du lese mer om de fantastiske vinnerne, og kanskje lar du deg inspirere til å bestille overnatting i et av Europas beste feriehus?

Beste feriehus på budsjett

Bo i spektakulære naturomgivelser i denne hytta som vant i kategorien «Beste feriehus på budsjett». Her kan du feriere i fantastiske omgivelser til en god pris. Hytta ligger vakkert til i Ballangen med utsikt over Efjorden. Drømmer du om å komme tett på norsk natur og dyreliv er dette virkelig ferieboligen for deg. Er du heldig kan du se delfin, hval og ørn i løpet av ferien - en fantastisk opplevelse for hele familien! Den fiskeglade kan prøve lykken i fjorden, og områdene rundt byr på gode turmuligheter. 

Hytta n39227 vant i European Holiday Home Award 2018

Se hytte N39227 her

Beste familievennlige feriehus

Dette fantastiske feriehus i Spania gikk til topps i kategorien «Beste familievennlige feriehus». Her ligger det til rette for fine feriedager for hele familien. Barna vil definitivt sette pris på det store svømmebassenget og lekeplassen, og de voksne kan ta en treningsøkt på tennisbanen. Ferieboligen passer ypperlig for store grupper eller flere familier som ønsker å reise sammen - her er det nemlig plass til 12 personer.

Feriehus eml357 er vinner i European Holiday Home Awards 2018

Se feriehus EML357 her

Beste dyrevennlige feriehus 

Nå kan hele familien, til og med de firbeinte, nyte fantastiske feriedager i Italia. Dette vakre feriehuset i San Gimignano gikk til topps i kategorien «Beste dyrevennlige feriehus». Bo med spektakulær panoramautsikt over bølgende toskanske daler. Tar du med deg hunden på ferien, kan den boltre seg i den 1700 m2 store, inngjerdede eiendommen.

Feriehus itn285 i Italia vant i kategorien "Beste dyrevennlige feriehus"

Se feriehus ITN285 her

Beste tilrettelagte feriehus

Dette spanske feriehuset ble best i kategorien «Beste tilrettelagte feriehus» på grunn av sine gode fasiliteter for rullestolbrukere. Feriehuset ligger vakkert til i kystbyen Canet de Mar, bare 560 meter fra stranden. I tillegg har ferieboligen eget svømmebasseng, og en stor terrasse perfekt for sene sommerkvelder.

Feriehus ebn554 vant kategorien "beste tilrettelagte feriehus"

Se feriehus EBN554 her

I år var hele 32 av finalistene i NOVASOLs sortiment. Under kan du se et utvalg av ferieboligene som ikke gikk helt til topps denne gangen: 

Bo sentrumsnært på Sjusjløen i denne moderne leiligheten, som var en av finalistene i kategorien "Beste vinterhytte". Hytta er delt inn i tre enheter, og ved leie av alle enhetene finnes det totalt 30 soveplasser. Her har du også eget treningsrom i kjelleren. Skieldoradoet Sjusjøen kan skilte med 350 kilometer med skiløyper, men det er ikke bare på vinteren at området kan by på gode aktivitetsmuligheter. Her finner du fine vandre - og sykkelruter, hundekjøring og mye mer!

Hytte N31963 Sjusjøen

Se hytte N31963 her

Dette eventyrlige slottet i Frankrike var finalist i kategorien "Beste unike feriehus". Den majestetiske bygningen finner du ved den lille byen Pont-Saint-Esprit, omgitt av idyllisk vinlandskap. Det store feriehuset har åtte soverom, og er derfor perfekt for større grupper. Nyt feriedagene i den franske hagen, eller ved svømmebassenget. 

Feriehus Flg327 Finalist i kategorien "beste unike feriehus"

Se feriehus FLG327 her

Har du lyst til å komme tett på Norges vakreste natur? Denne hytta i Lofoten gikk nesten til topps i kategorien "Beste feriehus for naturopplevelser". Nyt avslappende dager på terrassen med utsikt over Lofotfjellene og havet, eller benytt deg av områdets mange aktivitetsmuligheter. På vinterstid kan du også bli med på arrangerte nordlysturer. 

Hytte n39016 finalist i European Holiday Home Award 2018

Se hytte N39016 her

Finn din neste feriebolig hos NOVASOL

I NOVASOLs portefølje finner du over 50.000 ferieboliger i Europa og Egypt. Vi formidler alt fra enkle hytter i fjellheimen til moderne villaer med eget svømmebasseng, og hyggelige sommerhus i Danmark. Finn din neste drømmebolig i vårt store og varierte utvalg, og se frem til en ferie i private omgivelser.