Liker du å være tidlig ute med ferieplanleggingen, eller var ikke drømmeboligen ledig i år? NOVASOL har nå åpnet salget ved utvalgte destinasjoner. Vær tidlig ute og velg mellom våre aller beste ferieboliger.

NOVASOL formidler 50.000 ferieboliger i hele Europa og Egypt. Selv om utvalget er stort, bør du likevel ikke vente for lenge med å sikre deg din favoritt blant våre ferieboliger. Bestill din feriebolig til ferien i 2019 mens utvalget er størst!

Trykk for å aktivere kortet

Nå har vi åpnet for bookinger ved utvalgte destinasjoner for 2019. Dette betyr at du i ro og fred kan bestille din drømmebolig allerede i dag!

Feriehus i Danmark

Danmark er og forblir en favoritt blant våre gjester. Her venter idylliske sommerbyer, sandstrender, fornøyelsesparker og familievennlige sommerhus. Det er også mulig å leie feriehus i Danmark med svømmebasseng – dette vil hele familien garantert elske! Bo nær populære fornøyelsesparker som LEGOLAND, BonBon-Land, Djurs Sommerland, Ree Park og Fårup Sommerland, og fyll feriedagene med morsomme opplevelser. 

Feriehus og ferieleiligheter i Danmark 

Hytter i Norge

Nordmenn elsker hytteferier, og du trenger ikke eie egen hytte for å tilbringe noen deilige dager på fjellet eller ved sjøen. NOVASOL formidler et stort antall feriehus og hytter spredd over hele landet. Våre hytter i Norge byr på mer enn ren avslapning – mange av de er midt i blinken for deg som ønsker en fiskeferie. Vi har et stort utvalg av fiskehus nær ferskvann og hav, med fasiliteter som sløyebenk, fryser og båt inkludert eller til leie.

Feriehus og hytter i Norge

Lei hytte i Norge i 2019

Ferieleiligheter i Kroatia

Kroatia er en ferieperle uten sidestykke. Hva er vel bedre enn en ferie fylt med krystallklart vann, middelhavsinspirert mat og gode ferietemperaturer? Alle våre ferieboliger i Kroatia er «all inclusive», noe som betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. 

Feriehus og ferieleiligheter i Kroatia

Feriehus og ferieleiligheter i Spania

Ønsker du en storby - eller strandferie i Spania i 2019? Hos NOVASOL kan du velge mellom et stort antall feriehus, villaer og ferieleiligheter i Spania til neste års ferie. Spania er en feriefavoritt blant nordmenn og det er ikke så rart. Sol, strender, tapas, byliv shopping og kultur er bare noen av tingene ferielandet kan by på. Vi kan også tilby store feriehus med eget svømmebasseng - perfekt til ferie med hele familien. Bestill i dag mens utvalget av ferieboliger i Spania er størst!

Feriehus og ferieleiligheter i Spania

Feriehus og hytter i Sverige

I Sverige er den perfekte destinasjonen for ferier både sommer og vinter. En sommerferie i Sverige byr på et opphold i idylliske naturomgivelser, moro i fornøyelsesparker og gode aktivitetsmuligheter. Ta for eksempel familien med til Astrid Lingrens Verden i Vimmerby, eller føl adrenalinet bruse i fornøyelsesparken Liseberg i Gøteborg. Mulighetene for gode ferieopplevelser er store i Sverige! På vinteren kan nabolandet skilte med mange vintersportssteder, som for eksempel Sälen, Åre eller Billingen. Finn din neste feriebolig i Sverige hos NOVASOL i dag!

Feriehus og hytter i Sverige

Lei feriehus eller ferieleilighet i Italia til neste års ferie

Feriehus og ferieleiligheter i Italia

Fantastiske Italia må besøkes minst én gang i livet! Opplev de bølgende åsene i Toscana, kystidyll ved Amalfikysten, attraksjoner i Roma, eller romantikk i Venezia – mulighetene er mange når du skal leie feriehus i Italia. Fyll feriedagene med god vin, nydelige matopplevelser, fantastisk natur og spennende severdigheter. 

Feriehus og ferieleiligheter i Italia

Feriehus og ferieleiligheter i Frankrike

I Frankrike venter verdensberømt gastronomi, fantastiske severdigheter og naturomgivelser som garantert vil berike ferieopplevelsen. La en NOVASOL feriebolig være utgangspunktet for neste års ferie i Frankrike, og se frem til et opphold i private rammer. 

Feriehus og ferieleiligheter i Frankrike

Feriehus og ferieleiligheter i Nederland

Påmalte tresko, fargerike tulipanmarker, vindmøller, og kanaler – det er kanskje dette de fleste forbinder med Nederland. Likevel er Nederland så uendelig mye mer. Den nederlandske kysten er kjent for sine gode badestrender, og i byene kan du besøke noen av verdens beste museer. Tar du turen til Amsterdam kan du glede deg over byens skjønnhet og spesielle stemning. Lei deg en sykkel og utforsk byen på to hjul. Bestill ditt neste feriehus i Nederland hos NOVASOL i dag! 

Feriehus og ferieleiligheter i Nederland

Nå kan du booke feriebolig for 2019 hos NOVASOL

Feriehus og ferieleiligheter i Belgia

Vårt utvalg av ferieboliger i Belgia inkluderer leiligheter, hytter og villaer med unik beliggenhet. Her kan du bo tett på spennende attraksjoner og fantastiske byer, slik som historiske Antwerpen, romantiske Brügge og Brüssel. Nyt det herlige landskapet i Belgia, som er fortryllende med sine klare elver, dype daler og store skoger. Bestill en feriebolig i Belgia til din neste ferie, og se frem til gode opplevelser for hele familien!

Feriehus og ferieleiligheter i Belgia

Feriehus og ferieleiligheter i Tyskland

Tyskland er en destinasjon for ferier gjennom hele året. På vinteren kan ferielandet friste med fine skiområder, mens sommermånedene kan tilbringes på sandbankene ved Østersjøen. Her får du nesten en sydhavsstemning, til tross for at du befinner deg i Nord-Tyskland. For deg som ønsker historiske og kulturelle impulser, er Tyskland midt i blinken. Skal du på familieferie neste år? Tyskland kan tilby en rekke tema – og dyreparker rundt om i landet. For eksempel finner du én av Europas største fornøyelsesparker, Europa Park, i Rust i Baden-Württemberg.

Feriehus og ferieleiligheter i Tyskland

Feriehus og hytte i Finland

Hva med en ferie til «de tusen sjøers land» neste år? Finland har et imponerende antall innsjøer, og er et paradis for den fiskeglade! I tillegg har landet en av verdens største skjærgårder, med 20.000 øyer. Her ligger det virkelig til rette for feriedager fylt med seiling, dykking og padling. Finn din neste feriebolig i Finland hos NOVASOL i dag!

Feriehus og hytte i Finland

Ferieboliger i hele Europa og Egypt 

Hos NOVASOL kan du velge i en stort utvalg av ferieboliger. I vårt sortiment finner du alt fra feriehus, hytter, ferieleiligheter, sommerhus  og villaer, til husbåter, slott og vingårder. Vi har 50.000 ferieboliger i 28 land, så her er det mer enn nok å velge i. Våre aller beste ferieboliger går som regel først, så ikke vent for lenge dersom du har funnet den du ønsker. 

Lei feriebolig i Egypt i 2019

NOVASOLs tips til deg som skal leie feriehus eller ferieleilighet i 2019

  • Bestill ferieboligen i god tid. Det er som regel slik at de aller beste ferieboligene forsvinner først. Bestiller du tidlig er sannsynligheten for at det er ledig nettopp den perioden du ønsker større. 
  • Et tips er å bruke vår søkefunksjon når du leter. Den gir deg mulighet til å legge inn de kriteriene du ønsker. Kartfunksjonen gjør det dessuten mulig å navigere deg frem til akkurat det området du ønsker. Dersom du er usikker på hvor du vil reise, kan du bruke NOVASOLs ferieplanlegger. Basert på dine valg, finner den et utvalg ferieboliger som kan passe deg. 
  • Det følger mange fordeler med en feriebolig, som for eksempel at den gir deg mulighet til å bo som en av de lokale. Lurer du på hvilke severdigheter og aktiviteter som finnes rundt ferieboligen? Spør verten da, vel! Det er ingen som kjenner nærområdet så godt som våre verter. NOVASOL har også lokale servicekontorer, blant annet i Danmark, som gjerne bidrar til å gjøre ferien ekstra fin. 
  • Husk at du som gjest i en av NOVASOLs ferieboliger får en rekke gode kundefordeler. Her er det mulighet til å oppnå gode rabatter, på blant annet fornøyelsesparker i Danmark og aktiviteter i Norge. 
  • Les ferieboligens beskrivelse nøye og sjekk hva som er inkludert i bestillingen. Bestill sengetøy, håndklær og sluttrengjøring dersom dette ikke er inkludert.