Bestill din feriebolig til 2019 nå!

Bestill ferieboligen til 2019 nå og du kan kostnadsfritt kansellere eller endre bestillingen frem til 01.11.2018. 

Liker du å være tidlig ute med ferieplanleggingen, eller var ikke drømmeboligen ledig i år? NOVASOL har nå åpnet salget ved utvalgte destinasjoner. Vær tidlig ute og velg mellom våre aller beste ferieboliger.

NOVASOL formidler 50.000 ferieboliger i hele Europa og Egypt. Selv om utvalget er stort, bør du likevel ikke vente for lenge med å sikre deg din favoritt blant våre ferieboliger. Bestill din feriebolig til ferien i 2019 mens utvalget er størst!

Trykk for å aktivere kortet

Nå har vi åpnet for bookinger ved utvalgte destinasjoner for 2019. Bestill din perfekte feriebolig til neste års ferie hos NOVASOL og begynn planleggingen allerede nå.  

Dette betyr at du i ro og fred kan bestille en av våre ferieboliger til 2019 allerede nå. Selv om ferieplanene skulle endre seg, kan du kostnadsfritt avbestille eller endre bestillingen frem til 01.11.2018. Dette gjelder uansett når i 2019 du har bestilt opphold. 

Nå kan du bestille feriebolig for 2019 i disse landene; 

Feriehus og ferieleiligheter i Danmark 

Feriehus og ferieleiligheter i Kroatia

Feriehus og hytter i Norge

Nå kan du bestille feriehus og ferieleiligheter i Danmark for 2019

Feriehus i Danmark

Danmark er og forblir en favoritt blant våre gjester. Her venter idylliske sommerbyer, sandstrender, fornøyelsesparker og familievennlige sommerhus. Det er også mulig å leie feriehus i Danmark med svømmebasseng – dette vil hele familien garantert elske! Bo nær populære fornøyelsesparker som LEGOLAND, BonBon-Land, Djurs Sommerland, Ree Park og Fårup Sommerland, og fyll feriedagene med morsomme opplevelser. 

Hytter i Norge

Nordmenn elsker hytteferier, og du trenger ikke eie egen hytte for å tilbringe noen deilige dager på fjellet eller ved sjøen. NOVASOL formidler et stort antall feriehus og hytter spredd over hele landet. Våre hytter i Norge byr på mer enn ren avslapning – mange av de er midt i blinken for deg som ønsker en fiskeferie. Vi har et stort utvalg av fiskehus nær ferskvann og hav, med fasiliteter som sløyebenk, fryser og båt inkludert eller til leie.

Lei hytte i Norge i 2019

 

Ferieleiligheter i Kroatia

Kroatia er en ferieperle uten sidestykke. Hva er vel bedre enn en ferie med krystallklart vann, middelhavsinspirert mat og gode ferietemperaturer? Alle våre ferieboliger i Kroatia er «all inclusive», noe som betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. 

Ferieboliger i hele Europa og Egypt 

Hos NOVASOL kan du velge i en stort utvalg av ferieboliger. I vårt sortiment finner du alt fra feriehus, hytter, ferieleiligheter, sommerhus  og villaer, til husbåter, slott og vingårder. Vi har 50.000 ferieboliger i 28 land, så her er det mer enn nok å velge i. Våre aller beste ferieboliger går som regel først, så ikke vent for lenge dersom du har funnet den du ønsker. 

Nå kan du booke feriebolig for 2019 hos NOVASOL

NOVASOLs tips til deg som skal leie feriehus eller ferieleilighet i 2019

  • Bestill ferieboligen i god tid. Det er som regel slik at de aller beste ferieboligene forsvinner først. Selv om det ikke blir fullbooket med en gang, er sannsynligheten for at det er ledig nettopp den perioden du ønsker mindre. 
  • Et tips er å bruke vår søkefunksjon når du leter. Den gir deg mulighet til å legge inn de kriteriene du ønsker. Kartfunksjonen gjør det dessuten mulig å navigere deg frem til akkurat det området du ønsker. Dersom du er usikker på hvor du vil reise, kan du bruke NOVASOLs ferieplanlegger. Basert på dine valg, finner den et utvalg ferieboliger som kan passe deg. 
  • Det følger mange fordeler med en feriebolig, som for eksempel at den gir deg mulighet til å bo som en av de lokale. Lurer du på hvilke severdigheter og aktiviteter som finnes rundt ferieboligen? Spør verten da, vel! Det er ingen som kjenner nærområdet så godt som våre verter. NNOVASOL har også lokale servicekontorer, blant annet i Danmark, som gjerne bidrar til å gjøre ferien ekstra fin. 
  • Husk at du som gjest i en av NOVASOLs ferieboliger får en rekke gode kundefordeler. Her er det mulighet til å oppnå gode rabatter, på blant annet fornøyelsesparker i Danmark og aktiviteter i Norge. 
  • Les ferieboligens beskrivelse nøye og sjekk hva som er inkludert i bestillingen. Bestill sengetøy, håndklær og sluttrengjøring dersom dette ikke er inkludert.