Vinterferie i Spindler Mühle

Området rundt Spindlermühle i Riesenfjellene er et av de mest populære vintersportssteder i hele Tsjekkia. Her ligger Svaty Petr og Medvedin-Misecky som frister hvert år mange besøkende med sitt mangfoldige tilbud. Tre sorte, seks røde og åtte blå nedfarter på tilsammen 25 km nås via tre stolheiser og 15 skitrekk. Det finnes både skiskole og -utleie. Flomlys og snøkanoner kommer til innsats for å optimere opplevelsen. Spindlermühle er et moderne vintersportssted som oppfyller alle ønsker.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Skikjøring i Beneck

Men området byr på flere interessante muligheter for å tilbringe sin vinterferie. Når man ønsker å unngå det mer hektiske Spindlermühle, tilbyr Benecko seg som et godt alternativ. Benecko ligger høyest i de vestlige Riesenfjellene. På grunn av beliggenheten ved sørvestsiden av Heidelbergfjellet har stedet de beste solforhold i området. Men også for de som har lyst på mer enn å nyte vintersolen, er Benecko et godt reisemål. Her finnes det nedfarter av forskjellige vanskelighetsgrader samt kunstsnø og flombelysning. Langrennsloipene hører til de vakreste i hele Riesenfjellet. En ekstra attraksjon er kanefart gjennom det snøkledde fjelllandskapet. Også turer med hundespann er mulig her. Mellom Vrachlabi og Spindermühle ligger skiområde med navnet Herlikovice som også tilbyr nedfarter av alle vanskelighetsgrader. Den doble stolheisen er en behagelig måte å komme seg til langrennsløypene.

Et stort løypenettverk i Vrchlabi

Vrchlabi ligger kun 12 km fra Spindlermühle. Her finnes det egne nedfarter og langrennsloiper og i tillegg kan man benytte seg av skibussen til de andre skisportstedene i området. Ingen grunn til å holde seg til den samme bakken hver dag, her er det mange alternativer å velge imellom. Besøkende som kommer uten egne ski kan leie alt nødvendig utstyr på stedet. Er du en skikkelig skientusiast bør du ta en tur til Spindlermühle og omgivelsen.

| Forfatter
(Publisert første gang: )

Se våre ferieboliger i Europa