search

Feriehus og ferieleiligheter i Okrug

I Okrug på øya Čiovo venter krystallklart hav, vakker natur, rik historie, gastronomiske opplevelser og en nydelig kystlinje. Leier du en feriebolig i Okrug kan du se frem til varierte aktivitetsmuligheter og opplevelser som passer for hele familien. I tillegg befinner du deg nær den historiske byen Trogir, som uten tvil er verdt et besøk. Selv om Okrug ligger på øya Čiovo, kan du komme deg hit med bil fra Trogir. Nærmeste flyplass finner du i Split. Okrug er delt inn Okrug Donji og Okrug Gornji, og du finner våre ferieboliger begge steder. 

Aktiviteter og opplevelser

Når du leier et feriehus i Okrug finnes det mange gode aktivitetsmuligheter i umiddelbar nærhet. Tilbring dagene i en vakker bukt, eller legg ut på båttur til en av de andre øyene i nærheten. For deg som vil være aktiv fra ferieboligen i Dalmatia, finner du aktiviteter som dykking, vannsport eller fallskjermhopping. Langs den to kilometer lange bystranden finnes en rekke barer og restauranter, som er fulle av liv på kveldstid. 

Naturen på øya Čiovo består av pinjeskog og middelhavssypress, samt olivenlunder, fiken-, sitrus- og mandeltrær. Her er det godt å feriere, og området egner seg svært godt til fot – og sykkelturer. Čiovo har også fergeforbindelse til øyene Šolta, Drvenik Velim og Drvenik Mali, som er midt i blinken for dagsturer. 

Lei feriehus i Okrug på øya Ciovo

Attraksjoner og severdigheter

Øya Čiovo bestod i middelalderen av mange mindre landsbyer, der det for det meste bodde mennesker med lepra. I dag er øya et ettertraktet reisemål delt inn i områdene Mastrinka, Arbanija, Slatina, Mavastica, Okrug Gornji og Okrug Donji. For den historieinteresserte finnes severdigheter som klosteret Sv. Kriz og kirken Gospa pokraj mora, som begge er verdt et besøk. 

Trogir ligger kun tre kilometer unna Okrug. Den UNESCOs beskyttede byen er ikke bare av stor kulturell og historisk interesse, den er også svært forlokkende for deg som søker et pulserende uteliv. På fine sommerkvelder trekker både besøkende og lokale til den brede havnepromenaden, der barer, kaféer og yachter ligger på rekke og rad. I Trogir venter også severdigheter som St. Lauretiuskatedralen, byens mest besøkte attraksjon. Den spesielle og historiske bykjernen er verdt å få med seg, samt porten til katedralen. 

Feriehus og ferieleiligheter i Okrug på Čiovo

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger i Kroatia, og i vårt sortiment finnes noe for enhver smak. Velg mellom enkle ferieleiligheter, moderne feriehus og luksuriøse villaer med svømmebasseng. Ved hjelp av vår søkefunksjon kan du navigere deg frem til din drømmebolig, basert på de kriteriene du velger. 

NOVASOL formidler ikke bare feriehus i Kroatia – vi har også ferieboliger i mange andre europeiske land. Velkommen til NOVASOL og vår verden av ferieboliger!