search

Feriehus og ferieleiligheter i Jasenice

Jasenice ligger ved foten av de sørlige Velebitfjellene, mellom Maslenkabroen og Novigradhavet. Leier du et feriehus i Jasenice, kan du se frem til en ferie i et naturskjønt område, rikt på blant annet oliventrær. Nærheten til det varme Novigradhavet og vakker natur, gjør dette til en feriedestinasjon som passer alle. 

Aktiviteter og opplevelser

Mange har de siste årene fått opp øyene for Jasenice som reisemål, men du vil fortsatt merke at området er en del roligere enn andre destinasjoner i Kroatia. NOVASOL formidler en rekke ferieboliger i Jasenice, og i vårt tilbud finnes det noe for alle typer ferie. 

Det rike naturmangfoldet du finner i Jasenice passer utmerket for deg som søker en aktiv ferie i Dalmatia. Velebitfjellene, elven Zrmanja og Novigradhavet er en fantastisk kombinasjon, som inviterer til varierte opplevelser. Pakker du med turskoene, kan du legge ut på flotte fotturer i Velebits villmark, eller utforsk området fra sykkelsetet dersom det frister mer. Elven Zrmanja er ideell for kano – eller kajakkpadling. For den adrenalinsøkende, kan et strikkhopp fra Maslenkabroen være midt i blinken. 

Opplev vakker natur fra ferieleiligheten i Jasenice

Naturomgivelser

For naturentusiaster er en feriebolig i Kroatia midt i blinken. Leier du en feriebolig i Jasenice befinner du deg nær nasjonalparken Paklenica, som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1987. Parken har to imponerende dalfører, Mala og Velika Paklenica, som er noen av Velebitfjellenes flotteste naturattraksjoner. Nasjonalparken er også kjent for sine store grotter med små innsjøer og fossefall. Du kan besøke én av disse, Manita Peć, der du tas med inn i et fascinerende underjordisk verden med sin egen unike fauna. 

Rundt én time unna Jasenice ligger nasjonalparken Plitvice, som ofte omtales som en av Europas vakreste nasjonalparker. Nasjonalparken er mest kjent for sine innsjøer og fossefall, og du vil nok bli fascinert av vannets lysgrønne farge, som er et resultat av kalk. I innsjøene finnes store bestander karpefisker, og området har et spennende insekt – og fugleliv. 

Attraksjoner og severdigheter

Leier du et feriehus i Dalmatia, befinner du deg aldri langt unna byer med spennende historie og vakker arkitektur. Når du legger ferien til Jasenice, kan du ta en dagstur til Zadar, som ligger rundt 40 minutter unna med bil. Zadar har en historie som strekker seg 3000 år tilbake i dag, og det sier noe om hvilke flotte severdigheter denne byen kan tilby. Ikke gå glipp av gamlebyen, katedralen St. Anastasia og St. Chrysogonus-kirken. En av Zadars mest besøke turistattraksjoner er sjøorgelet, designet av den lokale arkitekten Nikola Bašić. Piper og fløyter er bygget inn en steintrapp, som skaper vakre toner når bølgene slår mot trinnene. Dette er det ideelle stedet å se solen gå ned i havet, til sjøorgelets hypnotiske toner. 

Lei feriehus i Jasenice og utforsk Zadar

Feriehus og feriehus i Jasenice

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger i Europa og Egypt. Du kan enkelt bestill drømmeboliger her på våre nettsider, eller ved å kontakte vår kundeservice. 
Alle våre feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er «all inclusive».  For deg betyr dette at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader, og gjøre mer av de tingene du har mest lyst på.

Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Kroatia!