search

Feriehus og ferieleiligheter i Ražanac

Ražanac er perfekt for deg som ønsker en avslappende sommerferie i Kroatia. Når du leier et feriehus i Ražanac venter uforglemmelige ferieopplevelser. Mange vender tilbake til Ražanac igjen og igjen – dette er en feriefavoritt for mange! Vakre naturomgivelser, krystallklart hav og mange solkinnstimer er noe av grunnen til at dette er en feriedestinasjon du aldri vil glemme

Ražanac ligger rundt 20 kilometer nordøst for Zadar ved Velebitkanalen. Den lille havnebyen er midt i blinken for deg som ønsker en skikkelig familieferie vekk fra de travleste turistområdene i Kroatia. Områdets milde middelhavsklima gjør dette til et godt sted å feriere. En gang i tiden var dette regionens sentrum, mye på grunn av den frodige dalen og de mange møllene i området. Ražanac er også berømt for sin vinproduksjon. Her kan du derfor forvente både vin og gastronomiske opplevelser i topp kvalitet. Ražanac er ikke et stort sted, men her finner du likevel det meste du trenger til ferien. Vil du ut å spise middag, finnes flere hyggelige restauranter nede ved havnen. Det er heller ikke langt til shoppingmuligheter, spisesteder og barer i Zadar, som ligger rundt 30 minutter unna. 

La din neste ferie gå til en NOVASOL feriebolig i Ražanac

Aktiviteter og opplevelser

Når du leier et feriehus i Kroatia, kan du se frem til en lang rekke aktiviteter. Ta avkjølende bad i det klare Adriaterhavet, vandre langs strandpromenadene,  legg ut på lette sykkelturer eller bare ta livet med ro på rullesteinstrendene. Kroatia er dessuten et paradis for deg som trives i båt på havet, og du kan både leie egen båt eller bli med på en organisert tur. Landet har et imponerende antall øyer som alle er verdt å utforske. Noen er mer kjente enn andre, og fra  Ražanac kan du for eksempel besøke Pag, Krk, Cres og Vir. 

Kroatia kan skilte med en rekke fantastiske nasjonalparker, og flere av disse er tilgjengelig for deg som leier feriehus i Ražanac. Paklenica nasjonalpark er absolutt verdt et besøk om tiden tillater det. Parken består av to fjellkløfter; Mala og Velika Paklenica. Dette er et paradis for fjellklatreren, men også for deg som setter pris på flotte naturopplevelser. I Velika Paklenica finner du dryppsteinsgrotten Manita Peć. Dette er den eneste grotten i parken som er åpen for publikum. Her kan du bli med på en guidet omvisning og du vil garantert bli fascinert av grotten. Dette er i tillegg hjem til mange virvelløse dyr, som du kanskje vil få øye på under turen. 

Fra ferieboligen i Ražanac er det heller ikke langt til nasjonalparken Krka. Parken er oppkalt etter elven Krka, som snirkler seg gjennom landskapet. Nasjonalparken er mest kjent for sine fantastiske fossefall, der den mest kjente er Skradinski Buk. Husk å ta med badetøy, da det er lov å bade flere steder i parken. 

Lei et feriehus i Ražanac og besøk nasjonalparken Krka

Attraksjoner og severdigheter

Dersom du  leier feriehus i Dalmatia, vil du ha uendelige muligheter til å lære mer om Kroatias historie gjennom severdigheter og museer. I Ražanac har du spennende besøksmål rett i nærheten. Det tar deg rundt 30 minutter inn til den historiske byen Zadar. Med mer enn 3000 år som by bak seg, vil det være nok av ting å se og gjøre. Se St. Donatus-kirken, sjøorgelet og vandre gjennom gater der historiske bygninger ligger på rekke og rad. I tillegg til å være en by for den historieinteresserte, er Zadar kjent som et sentrum for kultur og musikk. Byen har tidligere blitt kåret til Europas beste destinasjon og drar du hit vil du skjønne hvorfor. 

Feriehus og ferieleiligheter i Ražanac

NOVASOL er formidler av feriehus og ferieleiligheter i mange europeiske land. Vårt store utvalg inkluderer alt fra enkle ferieleiligheter, komfortable feriehus og store ferieboliger, til husbåter, slott og luksuriøse villaer. Når du velger en NOVASOL feriebolig i Kroatia, kan du se frem til en ferie med frihet. Tilbring dagene akkurat slik du selv ønsker – det er du som bestemmer når maten skal serveres og når du kan bruke bassenget. Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Ražanac!