search

Feriehus i Saranda

Beliggende mellom en helt fantastisk strand og vakre fjellkjeder, finner du Albanias sørlige by Saranda, en feriefavoritt blant mange. I Sarande ligger ferieleilighetene noen få hundre meter fra vannet eller med utsikt over havet. Drar du på ferie til Saranda, har du mulighet til å kombinere badeferie med spennende historie, vakker natur og avslapning. Fra en ferieleilighet i Saranda får du feireønskene oppfylt.

Når du leier feriehus i Albania, er det en attraksjon i seg selv å kjøre langs den Albanske Riviera. Her ligger det små, sjarmerende fjellbyer med vakker utsikt og en historie som går flere tusen år tilbake i tid. Dette er en unik mulighet til å oppleve albansk natur og kultur. Blir kjøreturen for lang, kan du stoppe ved noen av de små, idylliske strendene som den albanske vestkysten er så kjent for.

Havnen i Saranda

Naturomgivelser og attraksjoner

Tett på våre ferieleiligheter i Saranda finner du flere interessante severdigheter og attraksjoner. Ta en tur innom det Etnologiske museet, hvor du kan lære mer om tiden da Albania var underlagt et kommunistisk styre. Her får du også innsikt i Sarandas ekstreme byutvikling de siste årene. Naturentusiast eller ikke, Albania har mange vakre nasjonalparker, som er verdt et besøk når du legger ferien hit. Litt sør for Saranda ligger Brutrint National Park, som kan skilte med et areal på 9000 hektar. Mellom bratte skrenter og skogområder gjemmer det seg et hav av arkeologiske og historiske funn, som gir deg en helt unik opplevelse. Parken står på UNESCOs verdensarvliste, på grunn av de ulike funnene som er gjort her.

Ferieleilighet Saranda

Aktiviteter og opplevelser

Dra til den fantastiske Bounty stranden, som gir fornemmelsen av at du befinner deg i Karibien. Ksamil er en liten landsby litt utenfor Saranda, som har en helt fantastisk strand med fin sand og krystallblått hav. Dette stedet er en sann perle, og verdt et besøk på ferien.

Fra feriehuset i Saranda er det mulig å reise til den greske øya Korfu. Dette er en flott dagsutflukt, som hele familien vil sette pris på. Her kan du blant annet lære mer om øyas oppsiktsvekkende historie og vakre arkitektur.

Ønsker du et lengre opphold på Korfu kan du leie en av våre feriehus på Korfu. Med et feriehus har du tid til å se vakre byer, nyte fantastiske strender, gode shoppingmuligheter og den fantastiske greske atmosfæren.