search

Feriehus i Vlora

Ønsker du å leie feriehus i Vlora - Albanias nest største havneby? Her har du tilgang til byliv, havnen og vakre sand - og steinstrender. En fantastisk mulighet for deg som ønsker å kombinere både sol, strand og by når du leier feriehus i Albania

Ferie i Vlora - Albania

Feriehus i Albania for hele familien

Den vakre byen Vlora ligger beskyttet av fjellkjeden Karaburun og Sazan-øya. Byen er inngangen til den populære albanske rivieraen. Bruk første dag av ferien i Vlora til å vandre ned den vide strandpromenaden med palmer på hver side. På turen kan du nyte synet av det vakre fjellandskapet i sør. I gatene her finnes det mange ulike butikker og restauranter, hvor du kan prøve den tradisjonelle albanske maten. 

Ta med strandvesken og besøk en av strendene ved Adriaterhavet. Vlora-bukten er den lengste og vakreste stranden langs den albanske kysten. Den 19 kilometer lange kysten imponerer med både barnevennlige sandstrender og steinstrender for deg som elsker krystallklart vann. 

Strand Vlora

Naturomgivelser og attraksjoner

Her blir du møtt av et majestetisk landskap, hvor grønne trær, klipper og Adriaterhavet skaper en fantastisk ramme rundt byen. Dra nord fra feriehuset til byen Zvërnec. Følg veien gjennom det grønne landskapet til du kommer til vannet. Herfra kabn du ta deg over til øya Zvërnec, beliggende i Narta lagunen. Øya er dekket av furutrær og er en populær turistattraksjon på grunn av klosteret Byzantine Zvërnec, fra 1300-tallet. Her får du spennende innsikt i albansk historie. 

Når du befinner deg ved Narta lagunen, bør du ta deg tid til å utforske området. Naturen her har nemlig en unik flora og fauna, som du ikke finner noe annet sted i Europa. Lagunen er spesielt kjent for sin produksjon av salt og vin. Når du drar på utflukter fra feriehuset i Albania anbefaler vi at du tar med deg badetøy - her vil du nemlig passere mange vakre strender. 

Ikke gå glipp av Vloras vakreste attraksjon, nemlig Kuzum Baba, som også er byens høyeste punkt. Herfra har du utsikt over hele byen, samt det omkringliggende området. Hos NOVASOL finner du feriehus og ferieleiligheter som danner rammene for en opplevelsesrik ferie i Vlora!