search

Feriehus i Varna og omegn

Ikke langt unna Varna ligger tettstedene Chaika, St. Konstantin, det kjente Golden Sands og selvsagt mange flere. Også her har du muligheten til å tilbringe ferien din i et feriehus og herfra utforske de fortryllende omgivelsene.

De små kystlandsbyene som f.eks. St. Konstantin er blant de eldste luftkursteder i dette området. De mange mindre buktene med fine sandstrender, uforholdsmessig mange soldager og vennlige mennesker innbyr til lengre pauser og danner det beste grunnlaget for en avslappende ferie.

Golden Beach

Dette badedistriktet har sitt navn fra sin gyllengule, finkornete strand som er nesten 3 km lang og opptil 100 m bred. Trappene og småveiene er anlagt liksom i en park og innviterer til en spasertur i skyggen av de gamle trærne. Det finnes et bredt underholdningstilbud og utallige muligheter til å drive med vannsport. Nyt også det bulgarske kjøkken til virkelig gunstige priser.

Uansett hvilke steder du ønsker å oppdage, danner feriehuset eller ferieleiligheten i Bulgaria alltid det ideelle utgangspunkt.