Aarhus Europeisk kulturhovedstad 2017

Aarhus blir sentrum for hele verdens oppmerksomhet når byen i 2017 er europeisk kulturhovedstad under temaet ”rethink” – tenk nytt!

Aarhus vil danne rammene for et vell av spennende begivenheter og kulturarrangementer innenfor forskjellige temaer. Det blir massevis av stor underholdning og spennende, morsomme og lærerike opplevelser for store som små. Overalt i byen vil du kunne oppleve kunstutstillinger, matboder, musikk, teater og begivenheter. Med temaer som bærekraft, gastronomi, sport, natur og historie vil det bli knyttet bånd mellom fortid og fremtid – det blir spennende!

Feriehus og sommerhus i Aarhus

Aarhus er en ferieperle

Allerede før året som kulturhovedstad er Aarhus en vidunderlig by med masse gode tilbud til den perfekte ferien. Den Gamle By, ARoS Kunstmuseum, strand, skog og havnebad er bare noen av tilbudene dere finner i Aarhus. Prøv også en spasertur i latinerkvarteres små gater og nyt en kopp kaffe eller lunsj «ved Åen», elven som renner gjennom byen. For alle som er glad i shopping anbefales en tur ned Strøget med alle sine butikker, mens det i Tivoli Friheden finnes karuseller og moro for hele familien. Gå på oppdagelse i Dokk1 og det nye kvartalet ved Aarhus Ø med arkitektur i verdensklasse.

Kulturhovedstad og ferie

La et sommerhus i Danmark eller en ferieleilighet danne rammene for deres ferie i Aarhus og området rundt, så har dere det perfekte utgangspunktet for å kombinere bade- og ”storbyferie” til glede for hele familien.

Hos NOVASOL finner dere en rekke herlige sommerhus i området rundt Aarhus, og fine leiligheter beliggende midt i byen. Finn sommerhus tett på Aarhus her.

Det er ikke kun i Aarhus det skjer

Faktisk er hele Region Midtjylland involvert i Kulturhovedstad 2017. Blant annet kommunene Ebeltoft, Silkeborg og Ringkøbing-Skjern inviterer til opplevelser og arrangement. Hos NOVASOL har vi massevis av herlige ferieboliger og sommerhus i alle disse områdene:

Planlegg deres besøk og se det fulle programmet for Aarhus Kulturhovedstad her:

Aarhus Kulturhovedstad 2017 - program