Attraksjoner og aktiviteter i Als

Med Universe har Als fått sin helt egen store attraksjon, en opplevelsespark utover det vanlige, men fra Als er det heller ikke langt til andre av Danmarks store attraksjoner, bl.a. Legoland og Givskud Zoo. Sønderborg slott er også verd et besøk, eller å dra på en oppdagelsesferd på Gendarmstien. Kongehusets Gråsten Slot, er også innenfor rekkevidde. Nord- Als idrettssenter i Nordborg byr på aktiviteter for hele familien, bl.a. svømmehall, bowling, badminton, tennis m.m. Mange av våre ferieboliger på Als er tilknyttet ordningen «gratis adgang til badeland», hvilket betyr at du, og andre gjester i sommerhuset, har en fri entré til den nevnte svømmehall. I tillegg er Als også et perfekt sted for golfentusiaster og byr på gode golfbaner som Nordborg Golfklubb og Alssund Golfklubb.

Opplev morsomme aktiviteter på ferie i Als

LEGOLAND®

I LEGOLAND i Billund er det, fart, spenning og morsomme opplevelser over alt. Legoland er stedet hvor både små og store leker og får masse ny input til fantasien. Kreativiteten får vinger når det lekes og læres, oppdages og utforskes. Riddere i rustninger, pirater, tøffe cowboyer, ville indianere og mye, mye mer. Kort sagt: Den morsomste lekeplassen for hele familien på ferie i Danmark. Og best av alt: Det skjer hele tiden noe nytt og spennende i LEGOLAND.

Givskud Zoo

Som et vindu til naturen får du i Givskud Zoo nær kontakt med ville dyr fra hele fem kontinenter. Mange av dyrene er kjent fra tv-skjermens naturprogram, men i dyrehagen står man ansikt til ansikt med dyrene. Man opplever blant annet dyrenes riktige størrelse, lyder og lukter, ting som tv-skjermen ikke klarer å formidle.

Givskud Zoo startet i 1969 som Løveparken og hadde de første årene bare løver. Siden da er dyrebestanden blitt utvidet med mange nye arter, og i dag huses mer enn 120 forskjellige dyrearter i parken. Dette er noe man virkelig må oppleve.

Dra på safari i egen bil eller kjør rundt med safaribussen og opplev bl.a. løver, giraffer, gorillaer, sjimpanser og flodhester.

Besøk Givskud Zoo fra feriehuset

Universe

En morsom, glad og lærerik dag venter deg og din familie i Universe, og dagen blir enda mer morsom når du i tillegg får rabatt for billetter ved leie av sommerhus i Danmark gjennom NOVASOL.

Universe er spekket med levende naturfenomener, spennende teknikk og morsomme aktiviteter. Her kan hele familien tilbringe en underholdende og inspirerende dag og til og med bli klokere på naturens krefter, vitenskapens forunderlige verden og den teknikk, som gjør vår hverdag lettere. Men her skal det jobbes for underholdningen.

For aktivitetene blir først skikkelig morsomme, hvis man både bruker kroppen og hodet.

Parken er til for å begeistre barn og unge, og skape større interesse og forståelse for teknologi og naturvitenskap. Så ta en titt og bli: Meget klok –helt enkelt!

Lei feriebolig på Als

Innkjøpsmuligheter

Du finner lokale dagligvarebutikker i nærheten av de fleste feriehusområder, men for større innkjøp anbefaler vi å ta turen til Nordborg i nord og Augustenborg og Sønderborg i sør. I Sønderborg finner du også en gågate med mange spesialbutikker, samt diverse dagligvarekjeder og store handlesentre. For områdene på fastlandet hhv. Gråsten og Sønderborg.