Danske øyer

Feriehus på de danske øyer

Danmark har en rekke flotte øyer – faktisk 1.419 stykker, hvorav 72 er beboende og NOVASOL har feriehus på mange av dem. Våre sommerhus på øyene har vært sitt særpreg og byr på en rekke fine ferieopplevelser. Har dere lyst til å leie et sommerhus i Danmark, så sett kursen mot en av øyene og få en minnerik øyferie.

Sommerhus på Fanø

Den lille øya i Vesterhavet byr på mange ferieopplevelser av ulike slag. På Fanø venter det dere et naturparadis, med hvite sandstrender og Vadehavets magi. Øyas maritime historie vil følge deg overalt.

Dere kan nyte en rekke vidunderlige aktiviteter, i den friske luften. La håret blåse gjennom vinden og nyt det at dere kan trekke dere tilbake til sommerhuset. Hvert år i juni kan du oppleve Dragefestivalen, som er en spesiell forestilling både for deltagerne og for tilskuere. På Danmarks første og eldste golfbaner kan dere spille en runde gold, men dere er vitne til de vakre sanddyner og havet – en pause for kropp og sinn. Når du og familien tilbringer deres ferie på Fanø, så må dere også huske å besøke de mange antikkbutikker og forskjellige kunsthåndverker, hvor dere kan finne unike smykker, keramikk, glass, stearinlys og malerier. Her er det er mye å oppdage.

Lei sommerhus på Fanø

 

Feriehus på Bornholm

Solskinnsøya Bornholm er full av kulturelle og naturlige skatter. Øyas popularitet skyldes ikke kun de mange, deilige solskinnstimer. Den herlige blanding av museer, gamle møller og rundkirker, håndverk og naturlige skjønnheter, trollbinder mange.

Den sjarmerende øya i Østersjøen imponerer ikke kun med de deilige badestrendene. Grønne bøkeskoger, et bredt spekter av fritidsaktiviteter for unge og gamle, historiske bygninger og naturskjønne sykkelstier, gir alt hva dere trenger for å få den perfekte ferie på Bornholm. På denne unike øya kan dere kombinere det å ha en avslappende ferie, dager med full action og dager der man dykker ned i øyas historie. I de hyggelige byer kan man finne alle slags butikker og gode restauranter, hvor dere kan smake de mange spesialiteter som øya er verdensberømt for. En tur til et av de lokale røykeriene, for å få « Sol over Gudhjem», er et must!

Dere kommer ikke til å mangle spennende utfluktsmål, da byen har mange utflukter å by på. Hammershus er et must når dere er på Bornholm og Ekkodalen, og de fire vakre rundkirker på øya må dere også besøke. En fin heldagsutflukt kan gå til Christiansø, som byr på masse av sjarm, hyggelige gater, vakre gamle hus og vakker natur.

Lei sommerhus på Bornholm

Sommerhus på Als

Hvis dere syns det er fantastisk å feriere i et område som både har hav, skog, fjorder og masse av spennende og allsidige opplevelser innenfor kort avstand, så er Als det helt rette stedet for dere å leie feriebolig i Danmark.

Det vakre og imponerende slottet i Sønderborg er en spennende opplevelse for både store og små. Stedets dramatiske historie og de flotte omgivelser, legger rammene for en spennende dag. Dere kan også ta en tur til Gråsten slott, sommerboligen for den danske kongefamilien. Dere kan gå rundt i slottshagen, som grenser helt opp til slottet, men er naturligvis kun åpen når det ikke er feriegjester der.

Besøk Dybbøl Mølle og historiesenteret Dybbøl Banke, som forteller den barske historie om krigen i 1864, som satte sine tydelige spor i det sønderjyllandske område. For den nysgjerrige familie er ent ur til Universe, den vitenskapelige fornøyelsespark, helt opplagt. Her kan familien kaste seg ut i spennende eksperimenter og interaktive spill.

Naturen på Als er vakkert , så dere må huske å ta dere tid til å nyte de mange forskjellige utsikter og vakre steder. Gå f.eks. en tur på Gendarmstien, hvor soldatene holdt valg i 1864. Stien går langs vannet og inn i skogområdene. I naturreservatet «Trillen» kan dere spotte øyens mange fugler. Tilbudet byr på varierte muligheter for en tur ut i naturen – dykking, kajakktur, ridning, golf og fiske er aktuelle aktiviteter for en ferie, når den holdes på Als.

Lei feriehus på Als

Hytte på Langeland

Denne lange øyen tilbyr alt til en spennende og avslappende ferie. Her kan dere ha en deilig pause fra hverdagen, vekk fra stress og mas. I stedet for å nyte en vakker natur, frisk luft, deilig strand og sjarmerende byer.

Enhver slags aktiviteter finnes på Langeland. Hvis dere er på øya i juli, må dere ikke gå glipp av årets store havnefest. Besøk også Rudkøbing, som vil tiltrekke turister med dens tradisjonelle sjarm og mange butikker og små gater, dette er en magisk opplevelse for alle og enhver. Du kan også oppleve ville hester, de lever i naturen på Langeland. Hestene er ikke kun en turistattraksjon, men også en helt spesiell naturopplevelse.

Dere skal naturligvis besøke den deilige stranden, som spesielt om sommeren er til stor glede for alle badeglade gjester. La ungene hygge seg i sanden, mens dere lenger dere tilbake i solstolene og nyter fuglesang og bølgeskvulp. En deilig dag på stranden avsluttes best når dere tenner grillen ved sommerhuset på Langeland og samles på terrassen.

Nyt late dager på stranden på Langeland

Andre danske øyer

NOVASOL tilbyr å leie danske sommerhus på mange andre øyer enn de forannevnte. For eksempel den lille, vakre øya Møn, med sine unike landskaper, er et paradis for naturelskere, men også for dem som elsker stranden og badeliv. Øya Rømø i Vadehavet er også alltid en sikker hit. NOVASOL leier ut feriehus i hele Europa så det er ikke noe problem hvis du vil et varmere klima.