search

Feriehus i Jammerbugten

Naturen danner den perfekte ramme om en ferie ved Limfjorden og Jammerbugten. Her får du et mangfoldighet av naturopplevelser i form av store hedestrekninger, grønne bøkeskoger og ikke minst badestrand, som innbyr til så vel en avslappende som en aktiv ferie, da Limfjordens vind- og vannforhold er ideelle til bading, surfing, dykking, seiling og fiske. Ta sykkelen med og sus ut i området. På denne måten får du som nevnt øye på ting, som du ikke ville ha oppdaget fra bilen. Pakke en matpakke, drikke og håndklær og ta en dagsutflukt ut i det blå.

Opplev naturen i Nordjylland

Natur og Historie

Med et NOVASOL feriehus som base, har dere lett tilgang til alle severdighetene Limfjorden og Jammerbugten kan by på. Det er også spennende utfluktsmål som f.eks. det interessante Steinaldersenteret i Ertebølle (åpent april-oktober), der man kan oppleve steinalderfolket og deres livsstil.

En dagstur kan også gå til den lille øyen Liv midt i Limfjorden. Fergen fra Røbjerg Havn seiler daglig 5-8 ganger. Fra Rønbjerg kan du på kun 20 minutter ta fergen til den fascinerende øyen, som er fredet av hensyn til plante-og dyrelivet.

Limfjordsområdet har i det hele tatt meget å by på, og uansett hvordan du og familien foretrekker å tilbringe deres feriedager, kan dere overalt nyte det naturskjønne og avvekslende landskap. Noe av det beste ved å leie en ferieleilighet i danmark, må være, at det overalt er så vakker natur å se og som man kan bruke til flere aktiviteter.

Lei feriehus ved Jammerbugten eller Limfjorden

Planlegg ferien akkurat som dere vil

Et sommerhus gir dere plass til å planlegge dagene som man vil. La deg inspirere av dagens vær, i forhold til hvilke attraksjoner i Jammerbugten du ønsker å oppleve på ferien. Nyt, at det også er mulighet for å bruke en dag i sommerhuset, med ren avslapping , hvor man kan hygge seg med det man liker aller best. Og kvelden når de små er gått til ro, kan de voksne stadig nyte den siste tiden av dagen, og se en vakker solnedgang fra terrassen og stadig være i nærheten av barna.

Det er mye som må og kan oppleves i området, og man bør derfor vende tilbake igjen å leie et sommerhus i Vestjylland for å få med seg alle aktiviteter og severdigheter!