search
N
| Forfatter
(Publisert første gang: )

Feriehus i Vestjylland

Vestjylland har alltid vært en meget populær destinasjon når det leies sommerhus i Danmark. De mange forskjellige sommerhusene og den vestjyllandske natur, er i seg selv en fremdragende opplevelse, men Vestjylland har svært mye mer å by på. Det er et hav av aktivitetstilbud å velge mellom, og det er nødvendig å prioritere i det store utvalget. En uke i ferie i ferieboligen er ikke alltid nok, når Vestjylland skal utforskes. Det flotte med Vestjylland er, at ferieopplevelsene står i kø året rundt, så her kan man nyte sommerens lyse dager og en kjølig vinter. Når man velger ferieleilighet, så har du forutsetningen for å planlegge akkurat den ferien du drømmer om.

Ferieleilighet ved havet

Så langt øyen rekker har du utsikt over noen av Danmarks aller vakreste strender, hvor det både er plass for solbading og turer i bølgen blå samt masse aktiviteter på vannet, så som surfing.

Vestjylland har også noe av landets beste fiskevann, både ved kysten og inne i landet, langs de mange innsjøer og ikke minst i Put & Take innsjøer. Er du ikke den store lystfiskeren, kan du besøke den lokale fiskehandler, og nyte innta et friskt fiskemåltid med familien. Dette er en del av sjarmen ved å feriere i Vestjylland.

Strandferie på Vestkysten

Severdigheter og byliv

Fra sommerhusene i Vestjylland er det aldri langt til spennende byer som Esbjerg, Varde, Ringkøbing og Hvide Sande, hvor du finner et blomstrende handelsliv og allsidig kulturliv samt andre fornøyelser. Her er det masse å oppleve også for den aktive gjest. Du kan velge mellom å spille golf på parkeringslignende baner og sea-side baner ved kysten eller kuperte baner inne i landet. Her går utleie av ferieboligene og golf nemlig hånd i hånd. For hele familien er LEGOLAND og GIVSKUD ZOO opplagt utfluktsmål. Når du leier et sommerhus i Danmark får du som NOVASOL gjester rabatt på inngangen til begge attraksjoner og flere til.

Opplevelser i Vestjylland

Feriehus ved Vestkysten

Folk fra nær og fjern kommer igjen år etter år for å holde ferie i Vestjylland, for som nevnt er det her svært mye å oppleve, et besøk er sjeldent nok. Den friske luft, de brede hvite sandstrender og de åpne vidder langs den jyske vestkysten, er blant hovedårsakene til at feriegjestene vender tilbake. NOVASOL kan tilby dere å leie sommerhus i hele Vestjylland og med flere destinasjonskontorer i området, finner vi den ferieboligen som passer til deres drømmeferie.

Lei feriehus i Vestjylland

Ferie med frihet

Noe av det beste med å leie feriehus i Danmark er at du legger opp ferien selv, etter eget ønske. I et sommerhus kan man stå opp når man vil, spise frokost i sengen og bade i bassenget selv etter at solen har gått ned. Og det er ikke uten grunn at det er så populært med feriehusutleie blant barnefamilien, da det danner trygge rammer for barnelek og familiehygge. Bestill feriehuset i Europa hos NOVASOL, og få en uforglemmelig ferie i Vestjylland og Danmark!