search

Feriehus og ferieleilighet ved Rødehavet

Klart, varmt og innbydende vann, den egyptiske rivieraen ved Rødehavet ønsker deg velkommen med sitt fascinerende korallrev og enestående klarhet. De behagelige temperaturene ved Rødehavet, gjør dette til en destinasjon du kan besøke hele året. Populære ferieområder i denne regionen er Hurghada og Marsa Alam. Om du vil leie feriehus eller ferieleilighet ved Rødehavet til din neste ferie i Egypt, kan NOVASOL tilby boliger som gir deg frihet til å fylle oppholdet med akkurat det du vil. 

Aktiviteter og opplevelser 

En ferie ved Rødehavet handler om sol, strand og førsteklasses aktiviteter i og over vannet! Oppdag noen av verdens fineste attraksjoner under vann, eller book en guidet tur ut til beduinene i ørkenen. Hurghada har de seneste årene blitt en av områdets største klubbscener, og det er hit mange drar for å teste utelivet. 

For den som vil tilbringe tid under vann, venter spektakulære dykkeopplevelser på steder som Gota Abu Ramada, Sha’ab Samadai og Elphinstone. Det er ikke bare under vann du finner flotte attraksjoner ved Rødehavet. Vi kan nevne severdigheter som klostrene St. Anthony og St. Paul og en osmansk festning. 

Steder å besøke

Med vakre, hvite sandstrender og krystallblått vann så langt øyet kan se, er Sahl Hasheed en destinasjon som har vokst mye de siste årene. Ofte kalt «Rødehavets juvel». Her finner du  lange strekker med sand og mange skjulte viker å bade i. På mange måter er dette det perfekte reisemålet for en avslappende strandferie med familien, venner eller kjæresten. Dessuten ligger området bare 18 kilometer fra den internasjonale flyplassen i Hurghada. Området rundt Hurghada er kjent som et paradis for dykkere, og Sahl Hasheesh er inget unntak. Ved bukten nær Sahl Hashees finner du «Sunken City»-tempelet under vannet, bare noen meter fra kysten. De imponerende ruinene er dekket nå dekket med koraller og er virkelig en fascinerende attraksjon under vann. 

I byens sentrum finner du gamlebyen, med sine lokale og internasjonelle butikker, restauranter og kafeer. Her kan du enkelt tilbringe ettermiddagene med å vandre rundt og suge inn de mange inntrykkene. Oppdag Sahl Hasheeshs severdigheter. Dette er et sted som inviterer til avslapning, men samtidig en litt mer luksuriøs livsstil. Perfekt for deg som vil ta det helt med ro og bare nyte livet. I bukten finner du i tillegg en 18-hulls golfbane, marina og yachtklubb. Klar for et lite eventyr? Dra til den nærliggende stallen, der rideturer kan organiseres for deg. 

Feriehus og ferieleiligheter ved Rødehavet

År etter år besøkes denne dykkedestinasjonen av både ferske og erfarne dykkeglade mennesker. Dykkernes paradis Hurghada har ikke bare en fantastisk verden under vann. Her finner du også mange andre ingredienser for en herlig ferie, selv om du ikke er en dykker. Denne feriedestinasjonen har mye mer å tilby! 40 kilometer med kystlinje og solskinn året rundt byr på førsteklasses forhold for bading og strandliv. Her finner du et variert utvalg av vannsporter, golfbaner og mye mer. 

Attraktive dykkeområder, vakker natur og en følelse av luksus, trekker besøkende til Marsa Alam, som i dag er et pulserende reisemål ved Rødehavet. Beliggenget mellom hav og ørken innbyr til perfekte ferieopplevelser. Her kan du nyte et godt klima året rundt, med opp mot 31 grader på vinteren og mellom 20 og 35 grader på sommeren. Selv om det er havet som lokker flest gjester hit, har Marsa Alam også mange attraksjoner. Vil du utforske flora og fauna i Egypt? Dette har du mulighet til gjennom en safari! I de to nasjonalparkene Gebel Elba og Wadi El-Gemal finnes det en imponerende mengde fugler og ørkendyr. På samme måte er miljøet i nasjonalparkene, med sine berg – og fjellområder, veldig spesielt. I fjellene kan du også besøke gamle gruver, der det før ble hentet ut smaragder. 

Feriebolig i Egypt 

NOVASOL formidler ferieboliger i Egypt og du kan enkelt se vårt utvalg her på våre hjemmesider. Under hver enkelt feriebolig står det forklart hvilke fasiliteter du finner. Våre samarbeidspartnere i Egypt besøker alle ferieboliger før de tas inn i sortimentet. Du kan derfor føle deg trygg på vår kvalitetssikring. Velkommen til NOVASOL Egypt!