search

Feriehus og ferieleiligheter i Marsa Alam

Med kritthvite strender, krystallklart vann og vakker natur, er det ikke rart at kystbyen Marsa Alam er en populær feriedestinasjon. Leier du en feriebolig gjennom NOVASOL, kan du utforske vakre dykkeområder eller nyte den fascinerende natur over vann.

Beliggende mellom hav og ørken, byr Marsa Alam på alt du trenger for en herlig solferie. Her kan du nyte et herlig klima året rundt, med temperaturer som kan stige til over 30 grader selv på vinteren. Vil du unnslippe vinterkulden og mørketiden i Norge, er Egypt den perfekte destinasjonen for deg. 

Aktiviteter og opplevelser

Ligger du å snorkle og dykke? Da har du funnet stedet for deg. Med en ferieleilighet eller feriehus i Marsa Alam kan du oppleve Rødehavets vakre fisker og fascinerende korallrev. Det spiller ingen rolle om du har dykket før eller  om du er nybegynner, alle har muligheten til å utforske dette havparadiset. Her kan du snorkle blant manater og  delfiner. Pass på å prøve andre vannsporten under oppholdet, kanskje kitesurfing er noe for deg?

Leier du en feriebolig i Marsa Alam kan du ta turen til Port Ghalib, som kan minne litt om den franske rivieraen. Dette er en hyggelig badeby, der du finner mange fine restauranter og kafeer. 

Feriehus og ferieleilighet i Marsa Alam

Attraksjoner og severdigheter

Selv på land er det mye å se og gjøre. I de to nasjonalparkene Gebel Elba og Wadi El-Gemal kan du se imponerende fugler og ørkendyr. Nasjonalparkene er fylt med mangrover, fjellområder og tørre daler, noe som gir et unikt landskap. 

Besøk en av Marsa Alam fineste strender, Abu Dabbab. Er du heldig kan du treffe på de sjeldne manatene, som mer eller mindre bor i bukten. Er du virkelig heldig kan du til og med se havskilpadder her. 

I løpet av ferien kan du også legge inn en dagstur til El Quseir, som er Rødehavets eldste havn. Vandre rundt i de smale gatene, stopp innom markedene og besøk fortet som en gang i tiden skulle forsvare Egypts viktigste havn.

Feriehus og ferieleilighet i Marsa Alam

NOVASOL er Europas ledende formidler av kvalitetssikrede. Når vi nå også tilbyr ferieboliger i Egypt, følger vi de samme prosedyrene som i Europa. Dette betyr at alle ferieboliger besøkes og godkjennes av oss, før de tas inn i sortimentet. For deg som vil utforske Marsa Alam og nyte Egypts varme klima, har vi ferieboliger ved Rødehavet. Velkommen til NOVASOL Egypt!