search

Hytte i Finland

Et feriehusopphold i De tusen sjøers land er en nytelse for kropp og sjel. Det vide og endeløse landskapet, den krystallklare luften, de dype skogene og naturligvis de utallige sjøene; alt dette er karakteristisk for Finland og bidrar til at stadig flere mennesker søker og finner sin avspenning i dette landet. Feriehuset danner da alltid det ideelle utgangspunkt for ferien din.

Opplev de tusen sjøers land

Med sine 188.000 innsjøer er det ikke rart at Finland ofte omtales som «De tusen sjøers land». Det finnes ingen andre land i verden med like mange sjøer som Finland, og landet er derfor i stor grad dekket av vann. Saimaa er Finlands aller største innsjø, og har den lengste kystlinjen av alle innsjøer i hele verden. Flere av NOVASOLs hytter i Finland har egen båt, som gjør at du kan oppleve de vakre innsjøene på beste mulige vis. Landet er et paradis for fiskere, med brusende elver og rolige innsjøer som inviterer til spennende dager med fiskestanga i hånden.

I tillegg til de mange innsjøene har Finland også verdens største skjærgård. Her møtes du av en utrolig vakker kyst og skjærgård, med vakre fyr, koselige byer, historiske borg og kirker, og fine nasjonalparker. Utenfor Åbo ligger Finlands kanskje mest kjente skjærgård med 20.000 øyer. Nyt herlige dager i skjærgården med seiling, dykking, padling eller fisking.

Sjøen Saimaa i Finland

 

Opplev den finske kulturen

En viktig del av den finske kulturen er badstuen. Det er nesten et must å besøke en badstu om du legger ferien til Finland. Her har nesten hver eneste familie sin egen badstu, og de fleste av NOVASOLs feriehus og hytter i Finland har også sin egen badstu.

Et besøk til Finlands hovedstad Helsingfors, eller Helsinki om du vil, er også å anbefale. Her kan du oppleve finsk design og arkitektur, kultur og historie. Her er det også gode shoppingmuligheter, koselige restauranter, og vakre parker, skoger og innsjøer.

Byene Mikkeli og Savonlinna ved Saimaa er også vel verdt å besøke på din ferie i Finland. Her kan du nyte Finlands vakre landskap og ta del i landets spennende historie. Landet byr på opplevelser for hele familien, store som små, gjennom hele året. Visste du forresten av selveste Julenissen kommer fra Finland? I Santa Park jobber nissen hardt slik at alle snille barn og voksne får sine julegaver. Gjennom å leie feriehus i Finland kan du besøke Santa Park eller nissens hus i Mikkeli. 

Feriehus og hytter i Finland

NOVASOL formidler et stort uvalg av ferieboliger i Europa. Vi utvider stadig vårt utvalg i Finland, hvor du møter urørt natur, midnattssol, innsjøer, skoger og vakre fjellandskap. De aller fleste av våre finske hytter ligger like ved innsjøer, og har egen badstu. Du vil også finne husbåter med beliggenhet på noen av Finlands aller største innsjøer. Tross sin geografiske størrelse er det enkelt å komme seg rundt i Finland. NOVASOL ønsker deg velkommen til å oppleve de tusen sjøers land!