Feriehus i Nantes

Dra til det vakre Nantes i den franske regionen Loire Atlantique. Lei en feriebolig hos NOVASOL hytteutleie i Frankrike, og nyt blant annet Nantes' fine sandstrender og en fantastisk naturpark.

Hytteutleie i Nantes byr på et stort utvalg av flotte hytter. Du kan velge mellom mange forskjellige typer feriehus f.eks. hus med fantastisk utsikt, innendørs svømmebasseng eller fast inventar til mange aktiviteter.

Nantes ligger ved den franske vestkysten ved Loireelva. Det er et vakkert område som byr både på sandstrender, vakre gamle fiskerhavner, våtområder, saltmarsker og den fantastiske naturparken La Grande Brière.

Loire-dalen

Ferien din i Frankrike starter hos NOVASOL hytteutleie. Hos oss kan du leie flotte ferieboliger i Nantes året rundt. Våre hus i området varierer mellom tre- og firestjerners boliger og i størrelser som passer både til paret som ønsker å være for seg selv, og til dem som tar med hele venneflokken eller storfamilien.

Besøker du Nantes finnes det mange muligheter. Blir du lei av strandlivet, har byen en rekke slott, kirker, historiske plasser og museer. Det er en vakker by med mange flotte parker og hager, hvor man kan ta seg en velfortjent hvil mellom alle severdighetene.

Hos NOVASOL er det lett å finne den perfekte ferieboligen til deg og din familie. Du kan søke og bestille online døgnet rundt, og har du spesifikke ønsker, krysser du dem bare av i dine søkekriterier. F.eks. femstjerners, med utsikt, med svømmebasseng, etc. Deretter vil du få et utvalg av ledige ferieboliger som matcher dine ønsker.