Feriehus i Rouen

Dra til Rouen i det nordlige Frankrike og lei en feriebolig hos NOVASOL hytteutleie. Rouen byr på spennende kulturelle tilbud samt vakker natur rundt byen.

Hytteutleie i Rouen er populært hos NOVASOL. Vi har det største utvalget av hytter, og du finner lett en som passer til deg og din familie.

Rouen er en hyggelig by i Normandie. Byen var en av Europas mest fremtredende byer i Middelalderen, noe som ses på et antalt tidstypiske bygningsverk. En av de største severdighetene i byen er den fantastiske Notre Dame katedralen, som den franske kunstneren Monet brukte i en serie malerier.

Går ferien til Frankrike, kan du leie herlige ferieboliger i Rouen hos NOVASOL hytteutleie. Du har mange forskjellige typer hus å velge mellom og det er alltid lett at finne en feriebolig som passer til deg og familien din.

Et opphold i Rouen byr på en kombinasjon av kulturelle opplevelser og en fantastisk natur. Med deres egen feriebolig har dere en god base og frihet til å dra på utflukt til kysten eller andre nærliggende byer.

Hos NOVASOL går vi etter å oppfylle våre kunders ønsker. Derfor har vi i tillegg til det store utvalget vårt av ferieboliger i Europa også spesielle konsepter som er utformet etter forespørsler fra våre gjester - f.eks. muligheten for å ha med familiens kjæledyr, spesielle opphold for skientusiaster, sportsfiskere eller vininteresserte. Hos oss er det fort gjort og lettvint å finne ferieboliger som matcher ønskene dine. Søk og bestill ferieboliger online døgnet rundt.