Feriehus i Charente

Charente er en av de fire departementene i regionen Poitou-Charentes. Hovedbyen er Angoulême. Departementet består av tre arrondissementer, 35 kantoner og 404 kommuner. Charente byr på en rekke kulturelle og historiske opplevelser – mange relikvier som gjenspeiler hver æra av sivilisasjonen. Vi kan finne utallig av spennende historier fra blant annet Neolittisk tid( tidlig steinalderen), bronsealderen , romertiden og mye mer. Mange historier som forlater sine spor kan vi finne i Queroy, Cognac museum, og i Baths av Chassenon. Man kan høre gode historier om Charente Marie de Medici, François 1er, La Rochefoucauld . Lei et feriehus i Frankrike, og opplev alt det Charente har å by på.

Feriehus i Charente

 

 

 

 

Opplevelser nær Charente

Besøk byene Cognac og Angouleme for å oppdage hemmeligheter og severdigheter. Spaser i byer og landsbyer, eller velg en sportslig ferie ved å delta i vannaktiviteter. Besøk innsjøen Haute Charente og beundre den vakre naturen rundt. Charente er også et strandparadis og strendene er svært populære – badenymfene bør absolutt ta seg turen, men også de som bare vil ha en avslappende dag i solen med en herlig bok. Det kjente badestedet La Rochelles er turen verdt, men det er svært populært. Vil du ha en litt mindre folksom badestrand er Royan og St. Georges å anbefale.

Fisk er hovedspesialiteten til Charente og fremfor alt østersene fra Marennes må man smake på. Den ferskeste fisken får du kjøpt direkte ved fiskehavnen. Ønsker du å finne ut av hvordan Cognac blir produsert kan du besøke en av destilleringsstedene i byen med det samme navnet.

NOVASOL tilbyr et bredt utvalg av ferieleiligheter i Poitou-Charentes: feriehus, ferieleiligheter og villaer med basseng, slik at kan bruke tiden som du vil og gjøre akkurat de aktiviteter du ønsker.