search
N
| Forfatter
(Publisert første gang: )

Ferieboliger på Island

Island byr på avslapning og en helt fantastisk natur! Her kommer du sannsynligvis nærmere naturen enn noe annet sted på kloden. Oppdag aktive vulkaner, Europas største isbreer, pust inn den friske og rene luften i lange drag, legg din elsk på islandshestene og skap et hjertelig bekjentskap med Islands tilbakeholdne og vennlige befolkning. Velkommen til våre feriehus på Island!

Unike naturopplevelser

Velger du å leie feriehus på Island vil du bli møtt av fantastiske naturopplevelser og rike sanseinntrykk. Bruk feriedagen på å nyte dyrelivet, ta med kikkert og se en rekke forskjellige fuglearter, eller opplev noen av havets største innbyggere. På Island kan du reise på hvalsafari og oppleve det fantastiske synet det er når dyrene kommer opp til overflaten. Det beste tidspunktet for hvalsafari er fra april til september, hvor over 20 forskjellige arter, inkludert pukkelhval og blåhval, kan sees. Du kan også bli kjent med de robuste islandske hestene, og oppleve Islands fantastiske natur fra hesteryggen.

Opplev naturen fra et feriehus på Island

Historie og aktive feriedager

Uansett hvor på sagaøya du leier feriehus vil du bli møtt av en vennlig lokalbefolkning, som gjerne deler øyas spennende historie og de mange gode severdighetene. Nordmenn og keltere var de første innbyggerne på Island i det 9. og 10. århundre. Vikingene grunnla et nasjonalt råd, som anses for å være det eldste parlamentet i Europa. Hele Island byr på spennende historie, og ønsker du å gjøre opplevelsen av historien enda mer spesiell kan du ta på deg fjellstøvlene og legge ut på vandring i det vulkanske landskapet, eller prøve isklatring, begge deler fantastiske naturopplevelser.

Islands hovedstad Reykjavik er en levende og moderne by hvor en rekke spennende opplevelser og severdigheter venter deg. Året rundt arrangeres det forskjellige musikkfestivaler, med både islandske og store internasjonale navn på plakaten. I byen finner du også flere spa hvor du kan nyte det herlige vannet og få forskjellige behandlinger. Mange av stedene er også velegnet om dere er en barnefamilie på ferie, med lekeområder og sklier hvor barna kan leke mens de voksne nyter en stille stund.

NOVASOL tilbyr ferieboliger på vakre Island

Velvære i fokus

På ferie på Island er det nesten et must å prøve de varme kildene. Det er en helt fantastisk opplevelse å gå fra den kjølige luften og ned i det deilige, varme vannet. Har dere vært på en utflukt en hel dag og brukt energien i den islandske natur passer det perfekt å ta på seg badebuksa og ned i en varm kilde. Da løsner musklene opp og du er klar for en ny og opplevelsesrik dag på sagaøya Island.

På Island kan du blant annet bade i den Blå Lagune

NOVASOL på Island

NOVASOL leier ut feriehus over hele Europa - også på Island. Du finner både nyere feriehus med en moderne innredning, og enklere feriehus og leiligheter, og vi er sikre på at vi har noe som passer akkurat deg. Felles for alle ferieboligene er at de gir deg muligheten for å oppleve den islandske naturen fra like utenfor dørstokken.