Fakta om Makarska

Her kommer litt fakta om Makarska som kan være bra å vite før du og din familie leier feriehus i Makarska. Stedet er meget populært og ligger nær mange herlige strender, flott natur og vakre bygninger.

By:Makarska
Fjellkjede:Biokovo
Fergeforbindelse:Båt går til øya Brac
Historiske beboere:1700-tallspoeten Andriia Kacic Miosic som det står statue av i byen

Mer fakta om Makarska

Makarskakysten strekker seg fra den lille byen Brela til byen Gradac. Har dere sjekket litt i forkant, vet dere kanskje allerede at stedet er kjent for sine flotte strender. I Gradac finnes en seks kilometer lang strand, og i Brela finnes den kjente stranden Dugi Rat. Vurderer dere å leie feriehus i Makarska vil dere også få muligheten til å bade i bukten utenfor byen eller dere kan vandre i de vakre Biokovofjellene.

Makarska er en havneby og ved å leie feriehus i Makarska kan dere ta fergen over til øya Brac og besøke byen Bol men sin berømte strand Zlatni Rat. Det er heller ikke langt videre til Dubrovnik hvor man kan oppleve kultur og uteliv.

Besøk den berømte stranden Zlatni Rat

Kultur og uteliv kan man også oppleve i Makarska. Skal familien bo i Makarska kan dere også besøke den vakre kirken St. Mark, klosteret St. Filippo Neri og det malakologiske museet som har en samling skjell fra området. Makarskas hovedgate tilbyr uteservering så man kan nye god mat og drikke, og den byr også på en del utesteder.

Opplev Makarskakysten fra et feriehus i Dalmatia

Vil du bade ved den vakre kysten av Makarska kan du og din familie leie villa i Dalmatia via NOVASOL. Vi har jobbet med utleie av feriehus i Kroatia siden 2005 og kan tilby ett flott utvalg av boliger langs hele kysten. Book på vår hjemmeside eller ved å ringe vår kundeservice.