Feriehus i Split

Ta en titt på NOVASOLs lekre feriehus i Split i Sentral-Dalmatia. Vår hytteutleie i Kroatia er profesjonell og vi leverer de beste feriehus både i Kroatia og andre steder. Fordi ferien er viktig.

Å leie et av våre feriehus i Split er å treffe et godt valg. Hytteutleie i Kroatia blir mer og mer populært. Og det er ikke så merkelig. Området er i besittelse av både spennende opplevelser, flott natur og interessant kultur. Det er både herlig å bli overrasket over de eventyr man ikke ante eksisterte her, og befriende å nyte freden og roen ved det velkjente. I feriehus i Split i Sentral-Dalmatia fra NOVASOL får dere noen flotte rammer rundt en ferie i Kroatia. Når drømmen er feriehus av høy kvalitet er det lurt å velge oss. Vi lar dere selv bestemme hvor mye luksus dere ønsker. Få ny energi til sjelen med hytteutleie i Split.

Det første mange turister møter er flyplassen i Split, hvor de hurtig drar videre til deres destinasjon andre steder i landet. Men denne kulturhovedstaden er absolutt verdt et besøk. Severdighetene i denne nydelige byen er helt unike, og mange av dem er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I tillegg kan man nyte moderne fasiliteter med alt det innebærer i form av bla. rene strender, sportsaktiviteter og trygge aktiviteter for barna.

Split byr på så mange spennende attraksjoner at det ikke er plass til å nevne dem alle her. Byens mest populære severdighet kan vi allikevel ikke la være å nevne, nemlig Diocletians romerske palass som den dag i dag dominerer byen fra sin beliggenhet på en høyde.