Sommerhus i Split

NOVASOL er din profesjonelle ekspert når det gjelder sommerhus i Split Kroatia.

Leter du etter luksuriøse sommerhus i Split? Eller er du tilfreds med mindre, bare kvaliteten er i orden? NOVASOL er mester når det gjelder hytteutleie i Kroatia, og vi setter vår ære i å leie ut fine sommerhus som lever opp til det som kundene våre forventer. Vi anbefaler våre sommerhus i Split, og garanterer en høy standard, enten du velger luksusinteriør, eget privat basseng, andre goder eller den enklere versjonen. Nyt din ferie i sommerhus i Split, fordi Split i Sentral-Dalmatia er noe av det beste Kroatia har å tilby.

Det første mange turister møter er flyplassen i Split, hvor de hurtig drar videre til deres destinasjon andre steder i landet. Men denne kulturhovedstaden er absolutt verdt et besøk. Severdighetene i denne nydelige byen er helt unike, og mange av dem er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I tillegg kan man nyte moderne fasiliteter med alt det innebærer i form av bla. rene strender, sportsaktiviteter og trygge aktiviteter for barna.

Nyt ferien med en hyggelig NOVASOL feriebolig i Kroatia. Hos oss er dere garantert nettopp den kvalitet dere forventer når dere skal nyte en familieferie i utlandet.