Jul og nyttår i hytte

Har dere lyst til å prøve noe nytt i julen, så kan dere leie en hytte hvor det er plass til hele familien. Vi har hytter og feriehus i hele Norge, så dere trenger kun å bestemme dere for en passende beliggenhet og hvilket feriehus som rommer hele deres familie. Vi har hytter der det er plass til opp mot 30 personer og små hyggelige hytter hvor det er plass til den nærmeste familien.

Jul i utleiehytte

Julefred på hytten

Jul er noe vi nordmenn virkelig setter pris på. Når dere er på hytteferie i Norge kan dere senke skuldrene, mens julen sagte men sikkert ringer inn. Sett deg under pleddet med en varm kopp kakao foran peisen mens de tradisjonelle julefilmene som tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen, alene hjemme og den klassiske grevinnen og hovmesteren ruller inn på skjermen. Jul er tiden der familien samles for koselige og hyggelige stunder. Sett ribben, pinnekjøttet, potetene, surkålen og hva enn det måtte være på bordet med levende stearinlys og nyt den uforglemmelige julekvelden! Har dere hund, så kan dere naturligvis også leie et feriehus hvor den er mer enn velkommen som julegjest.

Hold nyttår i feriehus

Feriring av nyttår i feriehus

10, 9… 2,1 Godt nyttår roper alle i fellesskap! Nyttårsaften er for mange en spesiell kveld hvor man møter venner og familie mens man feirer starten på det nye år. Har dere lyst til å holde en fantastisk fest, hvor plassen ikke bestemmer antallet av gjester, kan dere leie en av våre store hytter. Så kan dere i fellesskap ønske godt nyttår, spise deilig kalkun, poteter og annen nyttårsmat mens dere nyter utsikten av flotte raketter.

Det kan også være en god ide å leie hytte et mer fredelig og rolig sted dersom deres hun er redd for raketter og høye bråk. Så kan alle få den beste nyttårsaften og komme godt inn i det nye året.

Valgfri ankomst dag til deres hytte

I de fleste ferieboliger er lørdag den normale ankomstdag. Men i julen kan man ofte bestemme når man vil leie hytten. Så lite står i veien for å tilbringe enten alle juledagen på hytten eller bare et par dager. Det fine med å leie en hytte med familie og venner, er at dere får stor frihet til å planlegge feriedagene som dere selv ønsker det. Du skal ikke rette deg etter et fastlagt program og dere får mulighet for både å være sammen, men også for å trekke dere tilbake og slappe av hver for dere. Med NOVASOLs feriehusutleie i Europa kan du gjenoppleve gamle og kjente destinasjoner, eller oppdage nye og ukjente ferieområder.