search

Feriehus i Slovakia

Slovakia er et mangfoldig land og tilbyr sine gjester vill og fortryllende natur, bading i krystallklare innsjøer, avspenning i varmebad og ikke minst utallige steder med spor fra fortidens historie. Slovakia er dertil også et land, hvor folkekunster fremdeles lever i beste velgående og stadig utvikler seg.

Feriehus nær naturopplevelser

Slovakias nordlige og midtre del består av fjellområdene Høye Tatra og Lave Tatra, Lille Fatra og Store Fatra og de Slovakiske malmfjellene, som alle tilhører fjellkjeden Karpatene.

Fremfor alt i Tatrafjellene demonstrerer landskapet alpine trekk. I sør strekker landet seg ut til de ungarske lavsletter. De største elvene i Slovakia er Donau, Tisza, Váh, Morava og Hron. Landets høyste fjell heter Gerlachovský štít (2.655 m.o.h.) og ligger i Høye Tatra.

Lei feriehus nær vakker natur

Vinter i Slovakia

Slovakia frister med prisvennlig vinterferie i sin opprinnelige form. Tatra er kjent som verdens minste høyfjell og byr på hele ni skiområder. Her finner du milevis med uberørt landskap, men også gondolbaner og skiheiser som frakter vinterturistene helt opp mot de hvite tindene i 2600 meters høyde. Feriehusene kan skilte med høy komfort, og standarden på bakker, løyper og servicetilbud er fullt på høyde med det du finner i Alpene. Prisene er det ingenting å si på - et feriehus med plass til fem personer får du fra 2000,- i uken. Med et NOVASOL feriehus får du det beste utgangspunktet for en fantastisk ferie i Slovakia.