search

Feriehus i Nitra

Ta med hele familien på en feriehusferie i Nitra, hvor et hav av attraksjoner og severdigheter venter. Midt i et av Slovakias vakreste naturområder finner du landets eldste by Nitra, som virkelig er verdt et besøk. Allerede når du ankommer til Nitra vil du legge merke til den enestående naturen. Nitra ligger vakkert til ved elven med samme navn, ved foten av fjellet Zobor. På tur gjennom landskapet kan du oppleve historiens vingesus, når storslåtte slott, borg og kirker tårner seg opp i horisonten. En ferie i Nitra byr på flotte severdigheter, god vin og mat, vakker natur og ikke minst, storbystemning. Drømmer du om en familieferie i det ofte oversette ferielandet Slovakia, så kan Nitra være den perfekte destinasjonen for din neste ferie!

Oppdag feriebyen Nitra

Lei et feriehus i Nitra og gå på oppdagelsesferd i byen, som med sine 80.000 innbyggere, er Slovakias 5.største by. Byen er rik på kultur og historiske severdigheter, og har en historiske som strekker seg tilbake til det 5.århundrede. Med en ferieleilighet eller et feriehus i Nitra vil du være omgitt av spennende og morsomme attraksjoner for hele familien. En av de mest populære attraksjonene i Nitra er gamlebyen, som er velholdt og vakker. På toppen av bydelen ligger slottet Nitra, på slovakisk Nitiansky hrad, og herfra får du en flott utsikt over byen. Ta en guidet tur rundt eller utforsk gamlebyen på egenhånd. Valget er ditt. På ferie i Nitra må du heller ikke gå glipp av St. Michael kirken, som ligger 10 minutter utenfor byen i et naturskjønt område. Reiser du med barn er en tur i den botaniske hagen en fin aktivitet. Som andre europeiske storbyer har byen et livlig kafe – og restaurantmiljø, hvor du som feriegjest kan nyte lokale spesialiteter i form av mat, øl og vin. Nitra har også en shoppinggate, svømmehall og kino. En ferie i Slovakia, og Nitra, byr virkelig på mange opplevelser for hele familien!

Naturopplevelser

Slovakia er et utrolig vakkert reisemål. Uansett hvor du vender blikket vil du se store skogsområder, brusende elver, unike klippeformasjoner, dryppsteinsgrotter og snødekte fjelltopper i horisonten. Den vakre naturen gjør dette til en fantastisk destinasjon for deg som ønsker en aktiv ferie, hvor vandring, sykling, rafting, ridning, klatring og kanopadling står i høysetet. Fra ditt NOVASOL feriehus i Slovakia er du aldri langt unna store naturopplevelser. I Nitra kan du for eksempel ta turen til Duchonka eller Topolcany.

NOVASOL feriehus i Nitra

Nitras beliggenhet ved det store fjellet Zobor passer godt for deg som ønsker å bestige en fjelltopp på ferien. Fra toppen kan du nyte en vakker utsikt over regionen og byen Nitra. Dette er en veldig populær vandrerute, og på veien fra fot til topp passerer du forbi små kroer, der du kan prøvesmake lokal mat og vin. Ønsker du et annerledes og billig ferieopphold i Europa, så kan et feriehus i Slovakia være noe for deg. Bestill din neste ferie i Nitra i dag og se frem mot en fantastisk ferie med hele familien!