N
| Forfatter
(Publisert første gang: )

Beskrivelse - Spania

Den Iberiske Halvøy er omkranset av Atlanterhavet og Middelhavet. Her finnes det kilometerlange sandstrender, idylliske bukter og bratt klippekyst. NOVASOL leier ut ferieboliger, villaer og ferieleiligheter i hele Spania, og vi har lang erfaring når det gjelder feriehus i Spania.

Feriehus på Costa Brava

Sol, klipper, hav og flamenco

Brenningene rundt klippene ved Costa Brava synes som å være tatt ut av et sagn som lokker reisende til dette landskapet, hvor fjellene nærmest står med føttene i vannet. Ved Costa Dorada derimot, har fjellene trukket lenger inn i landet for å gi plass til de flotte sandstrendene.

Med en feriebolig på Costa Blanca er sjangsen for solrike feriedager svært gode, da solen stråler mer her enn de fleste andre steder i Spania. Den hvite kysten er kjent for sine deilige sandstrender og skarpe klipper som strekker seg langt ut i brenningen og gir kysten sin kjente profil.

ferie i Andalucia vil du i Costa del Sol og Costa de la Luz oppleve selve essensen av det sydlige Spania. Lys, varme og lidenskap, uttrykt f.eks. gjennom tyrefektingsarenaene og flamencodansen er typiske andalusiske uttrykk.

Lei NOVASOL feriebolig i Spania

Aldri enerett på det vakre spanske landskap

Sjelden har man enerett på det skjønne spanske landskapet, men her er du ofte bare et par skritt unna den fredfylte og livgivende naturen som dette landet kan by på. Og skulle du reise til Spania utenfor høysesongen vil du bli overrasket over den fred og ro som kystområdene kan tilby sine gjester.

Spania gjør inntrykk med sitt geografiske og kulturelle mangfold. Spanias rike historie har satt spor etter seg og arkitekturen bærer preg av en rekke stilepoker (romersk, maurisk, bysantinsk, romantisk, vest-gotisk). Tradisjonene gjenspeiler seg i en rekke borger, kirker, minnesmerker og hus.

NOVASOL har feriehus ved Costa Brava, Costa Doroda, Costa del Sol, Mallorca og Kanariøyene. Følg linken for nærmere informasjon.