Hytte på Mallorca

Hytter på Mallorca er noe av det beste som NOVASOL har å by på innen hytteutleie i Spania. Kom nærmere hverandre, lad opp og nyt livet på Mallorca.

NOVASOL står for en stor del av den velfungerende hytteutleie på Mallorca i øygruppen Balearene. Våre hytter på Mallorca er designet slik at de lever opp til de forskjelligartede ønskene som de gode kundene våre måtte ha. Velger du å holde ferie i våre hytter på øya Mallorca står du helt fritt til å velge hytte etter det kvalitetsnivå du søker. Våre erfaringer innen hytteutleie forteller oss at noen prioriterer å ha eget svømmebasseng eller egen tennisbane og andre ønsker en enklere stil. På øya Mallorca kan du få begge deler.

NOVASOL hytteutleie har en perlerekke av fine ferieboliger på Mallorca samt i resten av Spania. Finn den perfekte basen for deg og din familie, hvor dere selv kan bestemme tempoet. Mange av våre feriehus har eget svømmebasseng, noe som er en sikker vinner hos de fleste barn.

Mange forbinder Mallorca med mat og fester, og mat spiller en stor rolle i den spanske livsstilen. Utvalget av restauranter på øya er stort, så der er store muligheter for å smake forskjellige lokale spesialiteter.