Sommerhus på Mallorca

Leter du etter sommerhus på Mallorca som kan danne ramme om en herlig ferie? Sats på et feriehus i Spania gjennom NOVASOL, så er du sikret kvalitet og nytelse for pengene.

Finn sommerhus på øya Mallorca som du synes passer til dine og din familie eller venners behov og ønsker. NOVASOL har en rekke sommerhus på Mallorca som du kan velge mellom. Ferieboligene er kvalitetsbygg, og tilbys i forskjellige utgaver - for eksempel med badebasseng, privat sauna eller annen lekker luksus, eller i en helt enkel klassisk renskåret utgave. Når det dreier seg om hytteutleie i Spania, er vi stolte over det vi kan gjøre så dere får en god ferie. Og Mallorca i øygruppen Balearene er ikke noe dårlig valg, særlig når dere kan nyte det i sommerhus fra NOVASOL.

Mallorca er et utrolig populært feriemål. Turister kommer tilbake om og om igjen på grunn av det alltid solrike været og ikke minst de deilige sandstrendene. Men det er også gode muligheter for aktiviteter som golf, gåturer, sykling og fjellklatring.

NOVASOL har mange års erfaring i å leie ut ferieboliger i Europa. Hos oss er det lett å finne et feriehus i det store utvalget vårt. Kryss bare av for dine søkekriterier, så får du opp et utvalg som matcher dine ønsker. Med et par klikk kan du reservere drømmeboligen online - 24 timer i døgnet, året rundt.