search

Feriehus Tsjekkia

En ferie til Tsjekkia byr på fantastiske opplevelser. En storslått by kjent for de fleste er Praha i Midt-Böhmen, men Tsjekkia kan by på så mye mer! Enten det er i det bøhmiske paradis, i Riesengebirge, ved elven Moldau eller i de klassiske kurbyene Karlsbad eller Marienbad, så er det relativt lille landet tettpakket med spennende ferieområder. Sommer som vinter vil du finne feriehus i Tsjekkia gjennom NOVASOL.

Lei feriehus i Tsjekkia

Opplevelser og severdigheter i Tsjekkia

Er du glad i natur kan du utforske det beskyttede naturområdet i det bøhmiske paradis, gå på vandring i Karkonosze-fjellene eller langs elven Moldau. Du finner også hundrevis av innsjøer, dype skoger og vakre underjordiske verdener. De pittoreske fjellformasjonene og høye toppene byr på fantastiske naturopplevelser, og gjør landet til et yndet mål for fotografer og de som ønsker å trekke inn frisk fjelluft. I tillegg til vakker natur venter en rekke fantastiske kulturelle severdigheter på tvers av landet. Visste du at det finnes over 2.000 slott i Tsjekkia? De fleste av disse er fortsatt i veldig god stand, og byr på interessante kulturelle innslag på din ferie i Tsjekkia.

Feriehus i Tsjekkia

Tsjekkia er en helårsdestinasjon, og du vil finne NOVASOLs feriehus og hytter nær skoger, skianlegg og fjellområder, i tillegg til ferieleiligheter i Praha og andre spennende byer. Tsjekkia er en autentisk destinasjon full av nasjonalparker, golfbaner og livlige byer hvor du kan bli kjent med Tsjekkias gastronomi og kultur. Et NOVASOL feriehus er et godt utgangspunkt for en opplevelsesrik ferie i det sjarmerende landet!