Attraksjoner i Tsjekkia

Tsjekkia kan henvise til 12 minnesmerker, som står på UNESCOs kulturarvliste. Her blir det ofte arrangert historiske forestillinger og fester.

Festen "Rosen med fem blader“ i Krummau, er en fest i ære for den hellige Wenzel og blir feiret i juni hvert år. Her blir man satt tilbake til renessanse tiden og kan ta del i en ridderlig roseturnering.

St. Wenzel festen Èeský Krumlov feires i oktober og er starten på St. Wenzels-markedet ved plassen námìstí Svornosti. Markedet varer i tre dager og her får man blant annet kjøpt produkter fra pottemakere, kniplersker og smeder.

En like stor fest er den kongelige sølvfesten i Kutná Hora/Kuttenberg (UNESCO verdenskulturarv) og starter i juni. Den tsjekkiske, kongelige gruvebyen blir over to dager satt 600 år tilbake. Den årlige gotiske festen er den symbolske starten på en ny turistsesong.

Velvære i Tsjekkia

Velvære i Tsjekkia

Prøv en av de mange velvære - og skjønnhetsbehandlingene dersom du legger ferien til Tsjekka. Her kan du nyte behandlinger til akseptable priser og dette er veldig populært her. De mange kurstedene gjør det mulig å slappe helt av og la hverdagen bli hjemme.