NOVASOL

 1. Kampanjen er en konkurranse i form av premietrekning som varer i 7 dager. Det vil være 1 vinner totalt, med én premie på et NOVASOL-gavekort til en verdi av  €500  som kan løses inn mot et opphold i en feriebolig fra vårt sortiment.
   
 2. Premien kan kun løses inn mot leieprisen for en feriebolig, og ikke andre utgifter, inkludert reise, forsikring eller andre utgifter forbundet med oppholdet. Vinneren kan løse inn premien på enhver bestilling fra vår portefølje for opphold mellom 8. februar og 31. desember 2022, med forbehold om tilgjengelighet og våre bestillingsbetingelser: Generelle vilkår og leiebetingelser
   
 3. For å delta i trekningen av premien må du “like” konkurranse-innlegget som er publisert på en av følgende sider: novasol_france, novasol.cherbourg, novasol_crnagora, novasol.hr, novaosl.it, novasol_spain, novasol.pl, novasol.hu, novasol_sjusjoen, novasol_greece og novasol.cz. Du må også “like” og “kommentere” på konkurranse-innlegget på Instagram-siden @novasol og fortelle oss hvem du vil ta med deg på ferie hvis du vinner. Du må også “følge” @novasol Instagram-siden. Premietrekningene vil bli lagt ut på kontoene som er oppført ovenfor gjennom konkurransen på 7 dager.
   
 4. Arrangør er NOVASOL A/S, Virumgårdsvej 27, 2830 Virum, Danmark.
   
 5. Arrangøren forbeholder seg retten til å gi en alternativ premie av lignende verdi dersom premien blir utilgjengelig av en eller annen grunn.
   
 6. Premietrekningen er åpen for alle personer over 18 år. Deltakere må ha en gyldig Instagram-konto. Det er gratis å delta i konkurransen.
   
 7. Én (1) påmelding per deltaker vil bli akseptert. Hvis flere påmeldinger mottas fra en deltaker, vil alle påmeldinger fra denne deltakeren bli ansett som ugyldige og vil ikke telles.
   
 8. Premien er ikke overførbar og kan ikke byttes mot penger.
   
 9. Ansatte i NOVASOL og dets gruppe av selskaper, deres agenter og familier har ikke mulighet til å delta i konkurransen.
   
 10. Premietrekningen åpner mandag 11/02/2022 kl 11:00 CET og vil pågå til mandag 18/02/2022 kl. 11:00 C ET når den stenges.
   
 11. Påmeldinger til konkurransen må mottas på NOVASOLs Instagram-sider som er oppført i punkt tre (3.) i tidsperioden nevnt over i punkt 10. Eventuelle påmeldinger mottatt etter dette tidspunkt vil ikke bli akseptert.
   
 12. Vinneren av premietrekningen vil bli valgt fra alle de vellykkede bidragene på 18/02/2022 og vil bli varslet innen 2 timer etter å ha blitt trukket som vinner, ved en privat melding til Instagram-kontoen deres. Dette kan vises som en meldingsforespørsel.
   
 13. Vinneren må kontakte oss og bekrefte aksept av premien innen ti (10) dager etter å ha mottatt varselet om at de har vunnet. Hvis vinneren ikke aksepterer premien innen denne tiden, vil en ny trekning finne sted på den ellevte (11.) dagen og en ny vinner vil bli tilfeldig valgt og annonsert.
   
 14. Et innlegg som kunngjør vinneren vil deretter bli publisert på Instagram-siden @novasol når konkurransen er over.
   
 15. Premien kan ta opptil 28 dager å nå vinneren.
   
 16. Eventuelle ufullstendig, støtende eller uleselige oppføringer vil bli ansett som ugyldig og telles ikke. Arrangøren forbeholder seg retten til å trekke tilbake, forlenge eller endre premietrekningen når som helst.
   
 17. Arrangøren vil ikke være ansvarlig for bidrag som ikke er mottatt av en eller annen grunn innen utløpsdatoen. Dette inkluderer tilfeller hvor bidraget ble tapt, forsinket, ødelagt eller på annen måte ikke ble mottatt i tide. Dette gjelder også i tilfeller hvor forinkelsen skyldes tekniske problemer eller funksjonsfeil. Leveringsbevis er ikke bevis på mottak.
   
 18. Vinnerens navn og bostedsland vil være tilgjengelig fra oss så snart vi har publisert vinneren, og vil være tilgjengelig i 5 dager via e-post på social.media@awaze.co.uk
   
 19.  Alle oppføringer på sosiale medier må inneholde innhold som etter arrangørens rimelige oppfatning er relevant, passende og støttende for NOVASOLs merkevare.
   
 20. Alle som oppdages å ha opprettet flere Instagram-kontoer vil ikke være kvalifisert til å delta i konkurransen, og/eller deres bidrag vil bli ansett som ugyldig og ikke medregnet.
   
 21. I tillegg til disse vilkår og betingelser, må deltakere overholde Instagrams regler.
   
 22. Ingen merkevarer har sponset eller donert denne premien.
   
 23. Ved å delta i trekningen av premien gir vinneren arrangøren tillatelse til å bruke deres navn og bilde for reklame og fremtidig kampanjeformål uten ytterligere kompensasjon (bortsett fra tilfeller hvor det er forbudt).
   
 24. Konkurransen er underlagt dansk lov og de danske domstolene skal ha eksklusiv jurisdiksjon over enhver tvist som oppstår i forbindelse med den.
   
 25. Arrangørens avgjørelse er endelig og korrespondanse vil ikke bli inngått.
   
 26. Ved å delta i konkurransen bekrefter deltakerne at de har lest, forstått og godtar å være bundet til disse vilkår og betingelser.