Langtidsleie

Trykk for å aktivere kortet
%%% Original content link:http://www.novasol.no/home/konsept_info/langtidsleie.html %%%

Langtidsleie

Langtidsleie i Frankrike, Spania eller Hellas?

Mange benytter seg av muligheten til å være hjemme i Norge om sommeren og bo i utlandet om vinteren. Nå kan du gjennom NOVASOL finne ferieboliger på en rekke attraktive destinasjoner hvor du kan nyte varmen gjennom de kalde vintermånedene. Dersom feriehuset er merket med dette symbolet, er det mulig å leie det for lengre perioder. Langtidsleie kan bestilles fra 2 til 12 uker. Ved forespørsel kan noen hus også bestilles for enda lengre perioder. Ved bestilling av langtidsleie kan du oppnå flere gode fordeler:

 

Rabatt

Tilbring vinteren i behagelige temperaturer uten store kostnader. Jo lengre oppholdet ditt er jo rimeligere blir prisen:

Leieperiode på 2 uker: 10 % rabatt

Leieperiode på 3 uker: 15 % rabatt

Leieperiode på 4 eller flere uker: 20 % rabatt

 

Ankomst og avreise må være innenfor følgende sesonger:

Frankrike: E-, F- og G-sesong

Hellas: E- og F-sesong

Spanias fastland/Mallorca: D-, E-, F- og G-sesong

Spania/Barcelona: B- og C-sesong

Andalucia: D-, E- og F-sesong

Kanariøyene: B-, C- og D-sesong

OBS!

Langtidsleie med rabatt kan ikke kombineres med andre rabattilbud. Ved opphold på 4 uker eller mer øker depositumet med 100 Euro per person. Omkostninger i forhold til varme er ikke inkludert i prisen, og skal derfor betales på stedet. Ved bestilling av langtidsleie er sluttrengjøring alltid obligatorisk og skal også betales ved ankomst (gjelder også de ferieboliger hvor sluttrengjøring normalt ellers er valgfri).