Din lokale rådgiver

Vi har lokale rådgivere over hele Norge med bred kunnskap om hytteutleie i ditt lokalområde. Slik kan vi tilby deg profesjonell rådgivning, for at du skal få mest mulig ut av samarbeidet.

Hva gjør din rådgiver?

Din lokale rådgiver hjelper deg med å vurdere feriehuset og hvor mye du kan forvente å leie ut per år. I tillegg vil han eller hun ta bilder og svare på alle spørsmål du måtte ha.

Jeg ønsker å vite mer om hvordan dere markedsfører min hytte

Basert på erfaringer og kompetanse vi har bygget opp i løpet av de siste 50 årene vil din rådgiver sørge for at din feriebolig har den mest konkurransedyktige prisen. Rådgiver vil også kunne gi deg veiledning om hvordan du kan oppnå høyere pris, mer utleie og hva som er viktig for dine gjester.

Hvordan kan jeg øke inntekten?

Se hvem din lokale rådgiver er:


Rogaland og Vest-Agder

(Rogaland: Eigersund, Sokndal, Lund, Bjerkreim, Sandnes, Stavanger, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Sola, Randaberg, Forsand, Strand, Hjelmeland, Finnøy, Rennesøy og Kvitsøy. Vest-Agder: Flekkefjord og Sirdal.) 

Etter flere år som rådgiver for NOVASOL kjenner jeg mitt område, Rogaland, svært godt. Ring eller send en e-post for en uforpliktende samtale/rådgivning omkring utleie av din hytte eller ditt feriehus.
Med vennlig hilsen Lidvin
Mail: Lidvin Larsen, tlf. 5161 8220/913 92 407, fax 85033044


Hordaland og Rogaland

(Hordaland: Jondal, Odda, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Granvin, Kvam, Austevoll, Etne, Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes og Kvinnherad. Rogaland: Haugesund, Bokn, Tysvær, Karmøy, Utsira, Vindafjord, Sauda og Suldal.)

Ta kontakt dersom du ønsker informasjon og rådgiving angående utleie av din feriebolig/hytte,
slik at det kan tilrettelegges best mulig i forhold til gjestenes etterspørsel.
Har god kjennskap til mitt område gjennom flere års arbeid for Novasol.
Ser frem til en hyggelig og uforpliktende samtale med deg. Befaring vil bli tatt på kort varsel om ønskelig.
Med vennlig hilsen Bernt Thomsen
Mail: Bernt Thomsen, tlf. 986 66 241


Hordaland og Sogn og Fjordane

(Hordaland: Vaksdal, Modalen, Osterøy, Meland, Radøy, Lindås, Austrheim, Fedje, Masfjorden, Voss, Bergen, Fusa, Samnanger, Os, Sund, Fjell, Askøy og Øygarden. Sogn og Fjordane: Bremanger, Vågsøy, Selje, Eid, Hornindal, Gloppen, Stryn, Flora, Gulen, Solund, Hyllestad, Høyanger, Vik, Balestrand, Leikanger, Sogndal, Aurland, Lærdal, Årdal, Luster, Askvoll, Fjaler, Gaular, Jølster, Førde og Naustdal)

Jeg kan gi deg gode råd om utleie av ditt feriehus, enten du eier eller vurderer å kjøpe/bygge nytt. Med min gode kjennskap til ditt distrikt vil jeg kunne informere deg om utleiemulighetene og om hva leietakerne ønsker. Kontakt meg for en uforpliktende vurdering.
Med vennlig hilsen Nils
Mail: Nils Soltveit, tlf. 563 73 073/916 88 159


Møre og Romsdal

(Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy, Ulstein, Hareid, Volda, Ørsta, Ørskog, Norddal, Stranda, Stordal, Sykkylven, Skodje, Sula, Giske, Haram, Sandøy)

Jeg har i mange år arbeidet med salg, service og markedsføring. Ønsker du en uforpliktende samtale vedrørende utleie av din feriebolig er du velkommen til å ta kontakt med meg. Jeg ser frem til å høre fra deg slik at vi sammen kan finne den beste løsningen for utleie av din hytte, hus eller leilighet.

Med vennlig hilsen Arnstein

Mail: Arnstein Solevåg, tlf. 47478245


Hedmark og Oppland

(Hedmark: Kongsvinger, Hamar, Ringsaker, Stange, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes. Oppland: Lillehammer, Dovre, Lesja, Skjåk, Lom, Vågå, Nord-Fron, Sel, Sør-Fron, Ringebu og Øyer)

Jeg har flere års erfaring som kontorleder for vårt servicekontor på Sjusjøen, hvor vi i dag håndterer i overkant av 70 hytter. I denne perioden har jeg hatt dialog og samarbeid med både feriegjester og huseiere, og derav god kjennskap til hva som er viktig for gjestene og hva som skal til for at du som hytteeier skal føle deg trygg på å leie ut din feriebolig. Ønsker du en uforpliktende samtale vedrørende utleie av din feriebolig er du velkommen til å ta kontakt med meg. Jeg ser frem til å høre fra deg slik at vi sammen kan finne den beste løsningen for utleie av din hytte.
Med vennlig hilsen Kjersti
Mail: Kjersti Kvarberg, tlf. 902 48 928


Hedmark

(Hedmark: Løten, Våler, Elverum, Trysil, Åmot, Stor-Elvdal, Rendalen, Engerdal, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal og Os) 

Som innfødt østerdøl og bosatt i området store deler av liver, kjenner jeg Østerdalen godt. Med bakgrunn i min lokalkunnskap kan jeg hjelpe deg med å leie ut din hytte eller feriehus til gjester fra hele verden. Er du interessert i mer informasjon kan du kontakte meg på e-post, telefon eller SMS for en uforpliktende samtale. Med vennlig hilsen Øistein

Mail: Øistein Brennodden, tlf. 932 20 506.


Buskerud og Oppland

(Kommuner: Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål, Hol, Sigdal, Flesberg, Rollag, Nore og Uvdal, Kongsberg og Krødsherad. Oppland: Sør-Aurdal, Etnedal, Nord-Aurdal, Vestre Slidre, Øystre Slidre og Vang)

Hei, jeg er en erfaren rådgiver i NOVASOL. Jeg har mange års erfaring med utleie av egne feriehus og ferieleiligheter, og kjenner markedet godt. Ønsker du å leie ut en feriebolig vil jeg gjerne bistå deg i denne prosessen. Enten du har et ferdig prosjekt eller er i startfasten, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt og sammen kan vi se på hvilke muligheter det er for utleie.
Med vennlig hilsen Terje.
Mail: Terje Tærud Johansen, tlf. 919 10 516


Telemark

(Porsgrunn, Skien, Notodden, Siljan, Drangedal, Nome, Bø, Sauherad, Hjartdal, Seljord, Kviteseid, Fyresdal, Tokke og Nissedal)

Hei, jeg kan gi deg gode råd om du ønsker å leie ut din bolig. Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale. Gleder meg til et godt samarbeid!
Mail: Katrin Houthuizen, tlf. 400 96 126


Aust-Agder og Telemark

(Aust-Agder: Risør, Grimstad, Arendal, Gjerstad, Vegårshei, Tvedestrand, Froland og Lillesand. Telemark: Bamble og Kragerø)

Jeg har drevet egen hytteservice-bedrift siden 2008 og før dette jobbet med gjester på et serviceinnstilt hotell i flere år. Da jeg opprinnelig er fra Tyskland, snakker jeg flytende tysk også, en egenskap som er nyttig i jobben med feriegjester. I tillegg er jeg godt kjent i området jeg har ansvar for. Derfor kan jeg si at jeg har god erfaring med gjester og hytteeiere og vet hva gjestene ønsker seg og hytteeierne er opptatt av.
Ønsker du å leie ut ditt feriehus, så ta gjerne kontakt med meg for å få informasjon og gode råd om utleiemuligheter. Jeg gleder meg til en hyggelig samtale.
Med vennlig hilsen Sabine
Mail: Sabine Rumker, tlf. 483 03 188


Aust-Agder

(Birkenes, Åmli, Iveland, Evje og Hornnes, Bygland, Valle og Bykle)

Kontakt meg for en uforpliktende samtale om utleiemuligheter av din feriebolig eller hytte. 

Mail: Sigbjørn Åge Fossdal, tlf. 915 47 815


Vest-Agder

(Vest-Agder: alle kommuner, unntatt Flekkefjord og Sirdal)

Hei. Dersom du vurderer å leie ut ditt hus/hytte langs kysten eller i innlandet, så kontakt meg for en uforpliktende samtale. Etter mer enn 15 år i bransjen har jeg en rimelig god erfaring men med et åpent sinn for å lære mer, slik vi med din lokalkunnskap kan få til et givende samarbeid for begge parter. Ring, send sms eller send mail så kontakter jeg deg. Ser frem til et godt samarbeid.
Mail: Nils Otto Nilsen, tlf. 907 90 914


Vestfold, Østfold, Oslo, Akershus og Buskerud

(I Buskerud kommunene Drammen, Hole, Hurum, Kongsberg, Lier, Modum, Nedre Eiker, Ringerike, Røyken og Øvre Eiker)

Jeg har mange års erfaring fra NOVASOL s kontor i Oslo og kjenner derfor til både huseiernes og gjestenes behov og ønsker. Nå representerer jeg også NOVASOL utenfor kontoret.
Ønsker du å leie ut din bolig vil jeg gjerne bistå deg i denne prosessen. Enten du har et ferdig prosjekt eller er i startfasen, kan du ta kontakt og vi kan sammen se på mulighetene.
Med vennlig hilsen Wenche
Mail: Wenche Olsen, tlf. 926 06 952


Trøndelag og Nordland

(Nordland: Bindal, Sømna, Brønnøy, Vega. Trøndelag: Steinkjer, Namsos, Ørland, Bjugn, Åfjord, Roan, Osen, Verdal, Verran, Namdalseid, Snåsa, Lierne, Røyrvik, Nasskogan, Grong, Høylandet, Overhalla, Fosnes, Flatanger, Vikna, Nærøy, Leka, Inderøy, Indre Fosen)

Jeg har jobbet i mange år med salg og service. Jeg vil gjøre det ytterste for å hjelpe til med å presentere ditt ferie hus så attraktivt som mulig. Jeg har god kjennskap til hva som er viktig for gjestene. Ønsker du en uforpliktende samtale vedrørende utleie av din feriebolig er du velkommen til å ta kontakt med meg.

Med vennlig hilsen Nina.

Mail: Nina Strandvahl , tlf 928 00 809.


Trøndelag

(Trondheim, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Klæbu, Malvik, Selbu, Tydal, Meråker, Stjørdal, Frosta og Levanger)

Kontakt meg for en uforpliktende samtale om utleiemuligheter av din feriebolig eller hytte. 

Mail: Synnøve Almåsstø, tlf. 988 38 040


Nordland

(Kommuner: Bodø, Herøy, Alstahaug, Leirfjord, Vefsn, Dønna, Nesna, Hemnes, Rana, Lurøy, Træna, Rødøy, Meløy, Gildeskål, Beiarn, Saltdal, Fauske, Sørfold, Steigen, Hamarøy, Tysfjord og Ballangen.)

Jeg jobber til daglig som lærer på yrkesfag i videregående skole og har nylig startet som rådgiver i Novasol. I mitt område fra Saltstraumen i sør og nordover til Ballangen, ønsker jeg å gi deg som vil leie ut din feriebolig, rådgivning og informasjon angående tilrettelegging for å nå gjestenes behov og etterspørsel. Jeg ser frem til en hyggelig samtale om dine utleiemuligheter.
Med vennlig hilsen Ole Johann Ullvang

Mail: Ole Johan Ullvang, tlf. 941 90 069


Nordland, Troms og Finnmark

(Troms: hele fylket. Finnmark: hele fylket. Nordland: Narvik, Lødingen, Tjeldsund, Evenes, Røst, Værøy, Flakstad, Vestvågøy, Vågan, Hadsel, Bø, Øksnes, Sortland, Andøy og Moskenes.)

Mail: novasol@novasol.no, tlf: 21 99 90 00