Din lokale rådgiver

Vi har 13 lokale rådgivere i Norge, og har dermed bred kunnskap om hytteutleie i ditt lokalområde. På den måten kan vi tilby deg profesjonell rådgivning slik at du får mest mulig ut av samarbeidet.

Hva gjør din rådgiver?

Din lokale rådgiver hjelper deg med å vurdere feriehuset og hvor mye du kan forvente å leie ut per år. I tillegg vil han eller hun ta bilder og svare på alle spørsmål du måtte ha.

Jeg ønsker å vite mer om hvordan dere markedsfører min hytte

Basert på erfaringer og kompetanse vi har bygget opp i løpet av de siste 50 årene vil din rådgiver sørge for at din feriebolig har den mest konkurransedyktige prisen. Rådgiver vil også kunne gi deg veiledning om hvordan du kan oppnå høyere pris, mer utleie og hva som er viktig for dine gjester.

Hvordan kan jeg øke inntekten?

Se hvem din lokale rådgiver er:


Rogaland og Vest-Agder

(Rogaland: Eigersund, Sokndal, Lund, Bjerkreim, Sandnes, Stavanger, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Sola, Randaberg, Forsand, Strand, Hjelmeland, Finnøy, Rennesøy og Kvitsøy. Vest-Agder: Flekkefjord, Sirdal og Kvinesdal.) 

Etter flere år som rådgiver for NOVASOL kjenner jeg mitt område, Rogaland, svært godt. Ring eller send en e-post for en uforpliktende samtale/rådgivning omkring utleie av din hytte eller ditt feriehus.
Med vennlig hilsen Lidvin
Mail: Lidvin Larsen, tlf. 5161 8220/913 92 407, fax 85033044


Hordaland og Rogaland

(Hordaland: Jondal, Odda, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Granvin, Kvam, Austevoll, Etne, Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes og Kvinnherad. Rogaland: Haugesund, Bokn, Tysvær, Karmøy, Utsira, Vindafjord, Sauda og Suldal.)

Ta kontakt dersom du ønsker informasjon og rådgiving angående utleie av din feriebolig/hytte,
slik at det kan tilrettelegges best mulig i forhold til gjestenes etterspørsel.
Har god kjennskap til mitt område gjennom flere års arbeid for Novasol.
Ser frem til en hyggelig og uforpliktende samtale med deg. Befaring vil bli tatt på kort varsel om ønskelig.
Med vennlig hilsen Bernt Thomsen
Mail: Bernt Thomsen, tlf. 986 66 241


Hordaland og Sogn og Fjordane

(Hordaland: Vaksdal, Modalen, Osterøy, Meland, Radøy, Lindås, Austrheim, Fedje, Masfjorden, Voss, Bergen, Fusa, Samnanger, Os, Sund, Fjell, Askøy og Øygarden. Sogn og Fjordane: Bremanger, Vågsøy, Selje, Eid, Hornindal, Gloppen, Stryn, Flora, Gulen, Solund, Hyllestad, Høyanger, Vik, Balestrand, Leikanger, Sogndal, Aurland, Lærdal, Årdal, Luster, Askvoll, Fjaler, Gaular, Jølster, Førde og Naustdal)

Jeg kan gi deg gode råd om utleie av ditt feriehus, enten du eier eller vurderer å kjøpe/bygge nytt. Med min gode kjennskap til ditt distrikt vil jeg kunne informere deg om utleiemulighetene og om hva leietakerne ønsker. Kontakt meg for en uforpliktende vurdering.
Med vennlig hilsen Nils
Mail: Nils Soltveit, tlf. 563 73 073/916 88 159


Møre og Romsdal

(Møre og Romsdal: Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy, Ulstein, Hareid, Volda, Ørsta, Ørskog, Norddal, Stranda, Stordal, Sykkylven, Skodje, Sula, Giske, Haram, Vestnes og Rauma)

De siste 25 årene har jeg vært selvstendig næringsdrivende innen prosjektledelse og byggeledelse i Møre og Romsdal. Jeg har lang erfaring som rådgiver, men har nylig startet i NOVASOL. Jeg er selv huseier i NOVASOL og har vært det i 12 år. Jeg har derfor god erfaring med NOVASOL, kjenner utleiemarkedet godt og vet hva som er viktig for gjester. Jeg ser frem til en hyggelig samtale med deg.
Med vennlig hilsen Rune Rokstad

Mail: Rune Rokstad, tlf. 926 61 000


Møre og Romsdal og Sør-Trøndelag

(Møre og Romsdal: Ørskog, Skodje, Haram, Vestnes, Rauma, Molde, Kristiansund, Nesset, Midsund, Sandøy, Aukra, Fræna, Eide, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Rindal, Halsa, Smøla og Aure. Sør-Trøndelag: Alle kommuner)

Jeg jobber til daglig i de prehospitale tjenester i Helse Møre og Romsdal. Har vært rådgiver for NOVASOL siden 2001 og har bred erfaring i feriehus-markedet i Møre & Romsdal og Trøndelag. Ring meg gjerne for en uforpliktende samtale om ditt feriehus, slik at vi kan vurdere hvilke utleie- og inntjeningsmuligheter som finnes.
Med vennlig hilsen Frank
Mail: Frank Fladseth , tlf. 416 75 147


Nord-Trøndelag

Jeg har vokst opp på campingplass med hytteutleie siden jeg var liten og jeg har nå drevet denne gården selv i 25 år. Jeg leier nå ut hyttene gjennom NOVASOL. Jeg har i mange år arbeidet med salg, service og markedsføring i NSB, Jernbaneverket og nå arbeider jeg med trafikkstyring av tog i Banenor. Jeg ser frem til en hyggelig prat med deg.

Mail: Rune Allan Molberg , tlf. 95047605


Hedmark og Oppland

(Hedmark: alle kommuner. Oppland: Lillehammer, Gjøvik, Dovre, Lesja, Skjåk, Lom, Vågå, Nord-Fron, Sel, Sør-Fron, Ringebu, Øyer, Gaustdal, Østre Toten, Vestre Toten, Jevnaker, Lunner, Gran, Søndre Land og Nordre Land)

Jeg har flere års erfaring som kontorleder for vårt servicekontor på Sjusjøen, hvor vi i dag håndterer i overkant av 60 hytter. I denne perioden har jeg hatt dialog og samarbeid med både feriegjester og huseiere, og derav god kjennskap til hva som er viktig for gjestene og hva som skal til for at du som hytteeier skal føle deg trygg på å leie ut din feriebolig. Ønsker du en uforpliktende samtale vedrørende utleie av din feriebolig er du velkommen til å ta kontakt med meg. Jeg ser frem til å høre fra deg slik at vi sammen kan finne den beste løsningen for utleie av din hytte.
Med vennlig hilsen Kjersti
Mail: Kjersti Kvarberg, tlf. 950 24 924

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Buskerud og Oppland

(Kommuner: Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål, Hol, Sigdal, Flesberg, Rollag, Nore og Uvdal, Kongsberg og Krødsherad. Oppland: Sør-Aurdal, Etnedal, Nord-Aurdal, Vestre Slidre, Øystre Slidre og Vang)

Hei, jeg er en erfaren rådgiver som er ny i NOVASOL Buskerud. Jeg har mange års erfaring med utleie av egne feriehus og ferieleiligheter, og kjenner markedet godt. Ønsker du å leie ut en feriebolig vil jeg gjerne bistå deg i denne prosessen. Enten du har et ferdig prosjekt eller er i startfasten, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt og sammen kan vi se på hvilke muligheter det er for utleie.
Med vennlig hilsen Terje og Camilla
Mail: Terje Tærud Johansen, tlf. 919 10 516


Telemark

(Porsgrunn, Skien, Notodden, Siljan, Drangedal, Nome, Bø, Sauherad, Hjartdal, Seljord, Kviteseid, Fyresdal, Tokke og Nissedal)

Hei, jeg kan gi deg gode råd om du ønsker å leie ut din bolig. Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale. Gleder meg til et godt samarbeid!
Mail: Katrin Houthuizen, tlf. 400 96 126


Aust-Agder og Telemark

(Aust-Agder: Risør, Grimstad, Arendal, Gjerstad, Vegårshei, Tvedestrand, Froland og Lillesand. Telemark: Bamble og Kragerø)

Jeg har drevet egen hytteservice-bedrift siden 2008 og før dette jobbet med gjester på et serviceinnstilt hotell i flere år. Da jeg opprinnelig er fra Tyskland, snakker jeg flytende tysk også, en egenskap som er nyttig i jobben med feriegjester. I tillegg er jeg godt kjent i området jeg har ansvar for. Derfor kan jeg si at jeg har god erfaring med gjester og hytteeiere og vet hva gjestene ønsker seg og hytteeierne er opptatt av.
Ønsker du å leie ut ditt feriehus, så ta gjerne kontakt med meg for å få informasjon og gode råd om utleiemuligheter. Jeg gleder meg til en hyggelig samtale.
Med vennlig hilsen Sabine
Mail: Sabine Rumker, tlf. 483 03 188


Vest-Agder, Aust-Agder og Telemark

(Vest-Agder: Alle kommuner. Aust-Agder: Birkenes, Åmli, Iveland, Evje og Hornnes, Bygland, Valle og Bykle. Telemark: Tinn og Vinje)

Hei. Dersom du vurderer å leie ut ditt hus/hytte langs kysten eller i innlandet, så kontakt meg for en uforpliktende samtale. Etter mer enn 15 år i bransjen har jeg en rimelig god erfaring men med et åpent sinn for å lære mer, slik vi med din lokalkunnskap kan få til et givende samarbeid for begge parter. Ring, send sms eller send mail så kontakter jeg deg. Ser frem til et godt samarbeid.
Mail: Nils Otto Nilsen, tlf. 907 90 914


Vestfold, Østfold, Oslo, Akershus og Buskerud

(I Buskerud kommunene Drammen, Hole, Hurum, Kongsberg, Lier, Modum, Nedre Eiker, Ringerike, Røyken og Øvre Eiker)

Jeg har mange års erfaring fra NOVASOL s kontor i Oslo og kjenner derfor til både huseiernes og gjestenes behov og ønsker. Nå representerer jeg også NOVASOL utenfor kontoret.
Ønsker du å leie ut din bolig vil jeg gjerne bistå deg i denne prosessen. Enten du har et ferdig prosjekt eller er i startfasen, kan du ta kontakt og vi kan sammen se på mulighetene.
Med vennlig hilsen Wenche
Mail: Wenche Olsen, tlf. 926 06 952