Fordelaktige rabatter

JYSK

Hos Jysk kan du handle og oppnå 6% rabatt på alle varer (dog ikke på kampanjepriser). Kjøper du mer enn 24 stk varer kan du oppnå hele 12% rabatt (dog ikke på kampanjepriser). Er du huseier hos oss og har du ikke mottatt informasjon om avtalen, vennligst kontakt oss på mail huseier@novasol.no.

VikingBad AS

VikingBad AS er leverandør av utendørs og innendørs velværeprodukter, boblebad, badstue, massasjebad, dusjløsninger med mer via sitt forhandlernett i Norge. For deg som er hytteeier, vil det bety at du kan oppnå meget gode rabatter og servicebetingelser på alle produktene fra VikingBad som igjen kan gi økte inntekter for deg når du leier ut feriehus.

Ved kjøp hos VikingBad forhandler (rabatten gjelder på Vikingbad AS sine veil. priser):
20% rabatt på alle standardprodukter
15% rabatt på spa og spa tilbehør
5% ytterligere rabatt på kampanjepriser (5% avslag på kampanjepris).

Direkte kjøp hos VikingBad:
25% på pleiemidler
For mer informasjon om hvordan du kan oppnå rabatten, ta gjerne kontakt med NOVASOL. For å se produktutvalget til VikingBad AS gå inn på deres hjemmeside, www.vikingbad.no.

AVIS

Har du først leid et feriehus, har du kanskje også behov for å leie en bil for å kunne oppleve landet dere skal feriere i? Vi har et veldig bra samarbeid med AVIS hvor du som kunde oppnår 13% rabatt på leie av bil. Les mer om avtalen vi har med AVIS her.

Verv en ny huseier

Tipser du oss om en ny huseier som ønsker å leie ut sin hytte i Norge, sender vi deg et Universal Presentkort til en verdi av kr. 1000,- hvis det tegnes kontrakt mellom NOVASOL og denne huseieren. Gavekortet kan benyttes i 4.500 butikker over hele landet. For mer informasjon, ta kontakt med vårt kontor i Oslo.