Hvor mye du kan tjene

De fleste leier ut hytten for å få ekstra inntekt, men hvilke faktorer avgjør hvor mye du kan tjene? Og hva kan du gjør for å optimalisere leieinntektene?

Dette er vår spesialitet, og det er vår misjon å hjelpe deg oppnå det beste utleieresultatet.

Psst.. Visste du at vi utbetaler leiebeløpet til deg allerede før gjestens ankomst og dersom gjesten avbestiller når det er mindre enn 28 dager til ankomstdagen vil du alltid få betalt for leieperioden?

Jeg vil vite mer om betaling

Hvordan vi hjelper deg 

Det er viktig for oss å skape den beste utleieopplevelsen for deg, og dette gjør vi ved å kontinuerlig analysere markedet vi er en del av.

Siden vi åpnet dørene i 1968, har vi sett hundretusenvis av ferieboliger og hvert år sender vi flere millioner gjester på ferie. Sammen med kontinuerlig overvåkning og analyser av ferietrender over hele verden, bruker vi tilbakemeldinger og andre data samlet gjennom årene for å sikre at ditt feriehus er konkurransedyktig.

Alt vi gjør er basert på denne kunnskapen, og er en sentral del av hva vi tar med oss inn i vårt partnerskap. Vi har en rekke dyktige mennesker som arbeider utelukkende med analyser av disse dataene og dette er grunnen til at vi vet hva som må til for at din hytte både skal oppnå og opprettholde attraktivitet.

Feriehus trender

Vi bruker vår erfaring til å...

Fastslå din leiepris: det er ingen enkel jobb å fastslå leiepris og feil pris er en av de største årsakene for lav utleie. Alle hus er ulike og det er mange parametere å ta hensyn til for å oppnå riktig balanse. Vi bruker erfaringer fra tidligere sesonger og tilsvarende feriehus for å fastslå den beste prisen for deg.

Markedsføre: Vi benytter analyser av reise – og søketendenser blant feriegjester for å sikre at ditt feriehus oppnår høyst mulig antall av potensielle gjester.

Jeg vil vite mer om markedsføring

Øke antall bookinger: Basert på analyser av hvilke faktorer som har positiv innvirkning på etterspørsel og utleie, har vi opprettet en rekke konsepter som er laget for å sikre at du oppnår høyeste antall bookinger samt når nye kundegrupper.

Jeg vil vite mer om konsepter

Og mye mer!

Kontakt oss for en uforpliktende samtale