Hvordan markedsfører vi din hytte

Størrelse er viktig når vi prater om feriehus og hytteutleie. At NOVASOL er størst i Europa betyr at din hytte blir markedsført i hele Europa. Velger du utleie gjennom NOVASOL sikrer vi at din hytte blir sett av millioner av ferieglade mennesker. Dette skjer gjennom vår synlighet på internett, våre kataloger, annonsering på nettet og i trykte medier. Vi samarbeider med mange reisebyråer samt deltar på en mengde messer rundt i hele Europa. Det finnes intet annet byrå innen hytteutleie som har et så stort og omfattende salgsapparat som NOVASOL.

NOVASOL har ikke bare arbeidet med å formidle utleien, katalogiseringen og markedsføringen. Også i de stadig voksende nettverk av lokale, regionale og globale reiseportaler, presenterer NOVASOL hvert hus, som har tegnet en eksklusivitetsavtale med oss. Dette er kostnadsfritt for deg som utleier og vi har troen på at dette skal bidra til å forbedre belegget på nettopp din hytte.


Her kan du lese mer om hvordan vi markedsfører din hytte:


Hytteutleie på internett

Vi har stort fokus på markedsføring og hytteutleie via internett. Vår hjemmeside finnes på flere språk og har millioner av årlige besøkende. Vår hjemmeside er i de fleste landene den absolutt viktigste salgskanalen. Kunder kan bestille når som helst, raskt og uten behov for lange søk. Vi samarbeider også med hundrevis av bookingportaler.


Sosiale medier

I de fleste markeder jobber vi aktivt med flere sosiale medier slik som Youtube, Facebook og Instagram hvor vi publiserer engasjerende innhold, promoterer destinasjoner og fokuserer på ulike feriehus og land over hele Europa. 


Nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev til mer enn 600.000 abonnenter over hele verden hvor vi fokuserer på ulike tema, tilbud og destinasjoner over hele Europa.


Kataloger

Vi produserer 1, 5 millioner årlig kataloger som distribueres videre til reisebyråer, samarbeidspartnere, lokale NOVASOL kontorer, privatkunder, messer også videre. Når du inngår en avtale med NOVASOL om formidling av ditt feriehus, blir din hytte presentert i et utvalg av våre kataloger.


Eventer og messer

Våre kollegaer deltar på årlige reiselivsmesser over hele Europa hvor blant annet Norge og våre feriehus promoteres til reisende fra hele verden inkludert Tyskland og Danmark.


Andre markedsføringsaktiviteter

Vi har et tett samarbeid med mer enn 10.000 reisebyråer og partnere i hele Europa. Sammen med våre mange NOVASOL kontorer, gir dette kundene muligheten til å leie feriehuset ditt gjennom lokale reisebyråer. Vi investerer også i TV-reklame, radio spotter, video og mye mer.