NOVASOL garanterer

Som hytteutleier i NOVASOL får du en transparent, all-inclusive avtale laget for å oppfylle våre felles mål om å leie ut din hytte på best mulig måte. Det er viktig for oss at du har god forståelse av hva denne avtalen innebærer og på denne siden kan du lese om noen av de viktigste komponentene i avtalen.

Betaling av leie før gjesten ankommer

Utbetaling skjer den siste bankdagen i hver måned for alle leieforhold som starter påfølgende måned. Forutsetningen er at leieavtalen er inngått minst 6 uker før betalingsdato. I motsatt fall skjer utbetaling den påfølgende måned. Du vil motta avregning fra oss pr. bankoverførsel.


Betaling dersom gjesten avbestiller

Dersom gjestene avbestiller når det er mindre enn 28 dager igjen til ankomstdagen vil du alltid få betalt for leieperioden. Når NOVASOL på denne måte betaler for leieperioden, skal ferieboligen stå til NOVASOLs disposisjon for eventuell gjenutleie.


Bred og internasjonal markedsføring av din feriebolig

Bred og internasjonal markedsføring av din hytte

Vi promoterer din hytte til potensielle gjester helt kostnadsfritt for deg. Vi fotograferer og skriver salgsfremmende tekst som benyttes til markedsføring i ulike medier.

Jeg vil vite mer om markedsføring

Omfattende forsikringsdekning

Vi tar vare på hytten din; ved utleie gjennom oss, er du automatisk dekket av vår huseierforsikring og småskadekonsept – kostnadsfritt. 

Jeg vil vite mer om trygg utleie.

Fleksibel utleie

NOVASOL har råderett over din feriebolig i en avtalt periode. Du kan velge om du vil leie ut hele året eller kanskje bare en del av året. I fellesskap med din rådgiver vil dere bestemme leieperiode som passer ditt feriehus og behov.

Disponer din hytte til eget bruk

Du har mulighet til å bruke feriehuset selv. Det er viktig at du gir oss beskjed om dette, eventuelt sperrer av perioden selv på din huseierside på internett. Såfremt det ikke er kommet bestillinger vil vi da sperre av perioden. I lavsesongen kan du sette av så mye du ønsker til eget bruk. I høysesongen kan du på forhånd sette av inntil tre uker. 

Stressfri utleie

Vi tar oss av kommunikasjon, betaling, bestillinger, spørsmål fra gjester og mye mer så du skal slippe å bruke tiden din på dette. 

Profesjonell veiledning

Gjennom hele året bruker vi store ressurser på å analysere utviklingstrendene, kundemønsteret og andre faktorer innen reiselivsnæringen, som kan ha innvirkning på din utleie. Basert på disse analysene og vår lange erfaring fra foregående år, evaluerer vi utleiesesongen og prisene for din feriebolig. Dette sikrer deg en veltilpasset og konkurransedyktig utleiepris som er hverken for lav – noe som ville ha gitt deg reduserte inntekter – eller for høy – noe som ville ha medført færre bookinger.

Slike analyser benytter vi også for å fastlegge markedsføringstiltak samt skape nye og optimere eksisterende konsept – alt for å øke dine leieinntekter.

Jeg vil lese mer om konsepter. 

Vil du se vår Avtale om feriehusformidling?

Trykk her for å lese vår standard avtale.

Du kan også ta en titt på vår FAQ hvor du finner noen av de vanligste spørsmålene fra våre huseiere.

FAQ

Kontakt oss for en uforpliktende samtale