Sett fart på utleien

Pris og etterspørsel av feriehus og hytte er avhengig av sesong, størrelse, beliggenhet og fasiliteter, men det er også flere ting som kan påvirke leieinntekten og derfor har vi utviklet ulike konsepter.

Hva er konseptene basert på?

Vi har alle spesifikke ønsker når vi skal planlegge ferien og konseptene er derfor utviklet basert på vår kunnskap om akkurat dette. Vi bruker vår lange erfaring og analyser vi har samlet i løpet av de siste 50 årene til å kartlegge hvordan du kan øke din utleie og samtidig sikre deg konkurransedyktig utleiepris. Dette er vår ekspertise.

Jeg vil vite mer om hva jeg kan tjene.

Hvordan fungerer det?

Vi deler konseptene inn i tre ulike typer. Noen fokuserer på gjestens preferanser når det kommer til booking og ankomst – for eksempel, valgfri ankomstdag. Andre konsepter sentrerer seg på fasiliteter som er viktig for gjester. Det kan være alt fra internett til kvalitets hagemøbler.

I samarbeid med din rådgiver vil dere bestemme hvilke konsepter som egner seg for din hytte samt gi deg veiledning om hva du kan gjør for å oppnå flere konsepter som igjen vil være med på å øke antall bookinger og utleiepris. 

Klikk her for å se våre norske konsepter.