Vi fyller 50 år og feirer med jubileumspriser!

Hipp, hipp hurra – vi fyller 50 år! 

I år er det 50 år siden NOVASOL sendte sine første gjester til privateide ferieboliger og nå kan du bestille din neste feriebolig til gode jubileumspriser.

Siden 1968 har vi formidlet hytter i spektakulære fjellandskap, strandhus ved Adriaterhavet, karakteristiske trullo i Italia og husbåter på nederlandske kanaler. Vi fortsetter å sende ferieglade nordmenn til både nye og velkjente reisemål - velkommen til vår verden av ferieboliger!

Sommerhus i Danmark

Danmarks idylliske feriesteder er og forblir en feriefavoritt blant nordmenn.Ta med familien til Danmark, og finn din perfekte feriebolig i vårt store utvalg. Hva med et vakkert sommerhus ved stranden, eller en ombygd vindmølle i naturskjønne omgivelser? Du finner også store landsteder med eget svømmebasseng blant våre ferieboliger. Her er det noe for alle! Opplev Danmark i en feriebolig fra NOVASOL – reisemålet som handler om «hygge» og fullstendig avslapning. 

Se våre ferieboliger med jubileumspris i Danmark

Lei feriebolig i Danmark hos NOVASOL

Hytte i Norge

Du trenger ikke dra ut av Norge for å oppleve skikkelig ferieglede. Innenfor våre egne landegrenser kan du oppleve svale svaberg og båtliv på idylliske Sørlandet, krystallklare brevann og majestetiske fjelltopper på Vestlandet, og den fascinerende midnattssolen i nord. Når du leier en hytte gjennom NOVASOL, befinner ofte den fantastiske naturen og de varierte aktivitetsmulighetene seg rett utenfor døren. Norge er en fantastisk destinasjon for ferier uansett årstid.

Se våre ferieboliger med jubileumspris i Norge

Lei en hytte i Norge hos NOVASOL

Feriehus og hytter i Sverige

Våre ferieboliger i Sverige er alle ulike, men likevel har de alle én ting til felles; de er et etterlengtet

avbrekk fra hverdagen. Uansett om du velger å gå lange turer gjennom de svenske skogene, svømme i krystallklare innsjøer eller sitte med en god bok foran peisen, venter et avslappende opphold. Velg mellom den typiske røde «stugan» rett ved sjøen, feriehus midt i de dypeste skoger eller fiskehus med båt inkludert, og se frem til en fantastisk ferie i Sverige.

Se våre ferieboliger med jubileumspris i  Sverige

Lei hytte i Sverige

Feriehus i Tyskland

Tyskland er en ferieperle, som venter på å bli oppdaget av flere nordmenn. Dette er et land med en lang rekke severdigheter og opplevelser, som helt klart vil gi ferien din det lille ekstra. Storslagen arkitektur, smakfull mat og drikke, og et variert kulturlandskap, er bare noen av tingene du kan oppleve underveis. Nå kan du bestille din neste feriebolig i Tyskland til attraktive jubileumspriser.

Se våre ferieboliger med jubileumspris i Tyskland

Feriehusparker i Tyskland

I Tyskland finnes et stort antall feriehusparker, som gir muligheter for en ferie i komfortable og naturskjønne omgivelser.

En ferie i Hambachtal er midt i blinken for deg som søker et avslappende opphold. Her formidler NOVASOL ferieboliger omringet av vakre naturomgivelser. Her finner du feriehus perfekte for en parferie, samt hyggelige ferieleiligheter med det «lille ekstra».Totalt formidler vi 196 tomannsboliger og 48 ferieleiligheter i Hambachtal. Feriehusbyen har blant annet innendørs svømmebasseng, sauna, bar, bowling og matbutikk. 

Feriehusbyen ved Müritz-sjøen kan tilby overnatting i form av komfortable leiligheter til familier og par. Her er det godt å være! Noen av ferieleilighetene har badstue, boblebad, peis og store terrasser med egen hage.

Feriehusby i Tyskland

Ferieboliger i Kroatia

Fantastiske Kroatia har de siste årene seilet opp som en storfavoritt hos nordmenn. NOVASOL har et stort antall ferieboliger i dette fantastiske ferielandet, der de fleste ligger i populære områder. Her venter sol, strender og krystallklar hav, men også fantastisk natur, hele åtte UNESCO-severdigheter, middelhavsinspirert mat og kultur. 

Se våre ferieboliger med jubileumspris i Kroatia

Lei feriebolig i Kroatia

Feriehus og ferieleiligheter i Italia

Drømmer du om fine feriedager med gode matopplevelser, vakre naturlandskap, kulturopplevelser og imponerende arkitektur? Italia er som en drøm, og her venter kjente byer som alle har hatt en sentral rolle i verdenshistorien. 

Forbered deg på å spise altfor mye pizza og pastaretter, nyt verdens beste iskrem mens du vandrer gjennom brosteinsbelagte gater og besøk vingårder der det produseres vin i verdensklasse. Tilbring himmelske feriedager ved Italias største innsjø, Gardasjøen, der en salig blanding av strender, fjellandskap, livlige byer og mye mer, venter. Eller er det en ferie i byen som frister? Innenfor Italias landegrenser finner du blant annet Roma, Venezia, Verona, Milano og Pisa, som alle har ulike opplevelser å tilby. 

Se våre ferieboliger med jubileumspris i Italia

NOVASOL formidler ferieboliger i Italia

Ferieleiligheter, villaer og fincaer i Spania

Spania er en nordmenns favorittdestinasjoner, og det er en grunn til at mange av oss drar tilbake år etter år. NOVASOL formidler flotte ferieboliger spredd over hele Spania, ofte beliggende tett på attraktive ferieområder. Gjennom NOVASOL kan du oppdage nye og spennende destinasjoner i dette attraktive ferielandet. Hva med en golfferie i Costa Cálida? Eller oppdag ferieidyllen Nerja ved Costa del Sol, som ikke bare byr på sol og strender, men også en av Spanias mest besøkte attraksjoner. 

Se våre ferieboliger med jubileumspris i Spania

NOVASOL fyller 50 år og feirer med jubileumspriser