Enkel og trygg utleie av din feriebolig

Vurderer du å leie ut hytta? Da har du helt sikkert mange spørsmål. Hvordan fungerer utleie av hytter i Norge? Hvorfor skal jeg velge akkurat NOVASOL når jeg vil leie ut min feriebolig? Er jeg forsikret? Hvordan får jeg mest mulig inntekt?

NOVASOL har formidlet ferieboliger til utleie i 50 år og vet hvordan din feriebolig får de beste forutsetningene for godt utleie. Kanskje er det nettopp derfor mer enn 50.000 utleiere har valgt NOVASOL?

Kontakt oss i dag og få svar på dine spørsmål om utleie, samt rådgivning rundt hva vi kan tilby akkurat deg og din fritidsbolig.

 

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hytteutleie med NOVASOL? Da er du velkommen til å lese mer her på våre nettsider, eller fyll inn skjemaet under så vil du bli kontaktet av en av våre rådgivere. Om du ønsker å gå videre i prosessen etter dette, avtales et møte mellom deg og en rådgiver. Dette er helt kostnadsfritt og du forplikter deg ikke til noe.

 

Hvorfor leie ut hytta gjennom NOVASOL?

NOVASOL har alltid et overordnet mål om å være det beste valget for deg som ønsker å leie ut en hytte, feriehus eller ferieleilighet. Vi jobber alltid for:

  • Å skaffe deg den beste leieinntekten i samsvar med lover og etiske regler innen hytteutleie.

  • At du som utleier vil oppleve samarbeidet med NOVASOL som trygt, enkelt, sikkert og troverdig.

  • Å tilby høy kvalitet og god service.

  • Å optimalisere din utleie gjennom profesjonell rådgivning, sterk markedsføring og stor kunnskap om salgsmarkeder og lokale forhold i området hvor ferieboligen ligger.

Hva er NOVASOL i dag?

Siden starten i 1968 har NOVASOL utviklet seg fra å være en liten virksomhet i et kjellerlokale på Nørrebro til å bli Europas største formidler av feriehus og ferieleiligheter. Det startet med noen få hytter til utleie i Norge, og i dag formidler vi mer enn 50.000 ferieboliger over hele Europa.

Med mer enn 50 års erfaring innen feriehusutleie, kan vi tilby deg en profesjonell og engasjert partner med god kunnskap innen bransjen. Vi er med deg hele veien og i fellesskap utvikler vi et partnerskap som passer dine behov.

Jeg vil lese mer om hva NOVASOL kan tilby meg

Se vår FAQ og få svar på ofte stilte spørsmål fra våre huseiere