Hvorfor velge NOVASOL?

Vi er Europas ledende eksperter på utleie av feriehus. Vi maksimerer bestillingene og inntektene dine og leverer service både til deg og våre felles gjester.

Global markedsføring

Vi sørger for at huset ditt blir presentert på hele ferieutleie-markedet gjennom mer enn 10.000 partnere og introdusert for hundretusener av gjester fra hele verden.

Gratis forsikring

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du lar oss leie ut feriehuset ditt. Skulle ulykken være ute, er du godt sikret med vår gratis sikkerhetsforsikring og vårt småskadekonsept.

Betalingssikkerhet

Du vil motta betalingen på forhånd før gjestene ankommer, og vi garanterer betaling for sen avbestilling.

De fleste huseiere velger NOVASOL

En pålitelig partner

Du får en erfaren, pålitelig og profesjonell utleiepartner med mer enn 55 års erfaring. NOVASOL er en del av AWAZE Group med mer enn 90.000 overnattingssteder i 36 land og 6 millioner feriegjester hvert år.

Ledende teknologieksperter

Vi streber alltid etter å tilby deg og gjestene våre optimaliserte digitale løsninger. Hver dag investerer vi i teknologiutvikling, slik at våre bookingplattformer og prisoptimaliseringsløsninger er markedsledende.

Ved din side hele veien

Vi er bare en telefonsamtale unna, så ikke nøl med å ringe oss. Hvis du har spørsmål, er vårt dedikerte eierserviceteam her for å hjelpe deg på ditt morsmål.

Spar 25% på din neste ferie - og mange flere fordeler!

Utforsk Europa med NOVASOL og skap nye minner med dine kjære. Når du leier ut feriehuset ditt med oss, tilbyr vi deg 25% rabatt på alle NOVASOL-hus i 19 land. Så bli oppmuntret til å reise verden rundt!

Special offer

575-1200x900

Klar til å komme i gang?

Vi ser frem til å samarbeide med deg!

1

Fullfør kontaktskjemaet

Vi vil ringe deg for å høre mer om eiendommen din og avtale et møte med en av våre erfarne konsulenter i ditt lokalområde.

2

Møt din lokale konsulent

Konsulenten vil gi en individuell vurdering av dine potensielle leieinntekter, gi gode råd og veiledning om utleie og sammen med deg finne den mest hensiktsmessige løsningen.

3

Start å leie ut eiendommen din

Vi lager en profesjonell presentasjon av feriehuset ditt, som markedsføres til millioner av potensielle gjester over hele verden. Mens vi håndterer bestillinger, gjestestøtte og andre praktiske ting, kan du enkelt følge med på utleien gjennom Eierportalen.
Nå er du i gang med utleie!

De mest stilte spørsmålene