Om NOVASOL

Det hele startet for snart 50 år siden og den nystartede virksomhetens første produkt var hytteferie i Norge. Fra et bokstavlig talt 'one-man-show' i et kjellerlokale på Nørrebro, har det daværende Nordisk Ferie, utviklet seg til det nåværende NOVASOL - Europas største formidler av feriehus og ferieleiligheter.

Forskjellen mellom den gang og i dag er stor. Likevel er de vesentligste av NOVASOLs prinsipper og holdninger fortsatt de samme. Vi har gått fra noen få hytter i Norge, til å formidle ferieboliger over hele Europa. I dag sender vi årlig to millioner gjester til våre 50.000 ferieboliger fordelt over 26 land.

Vi håper å kunne oppfylle akkurat dine feriedrømmer, uansett om det er late dager med sand mellom tærne, turer i vakker natur eller storbyferie. Velkommen til NOVASOL og vår verden av ferieboliger! 

 

Om NOVASOL Om NOVASOL Om NOVASOL Om NOVASOL

Om NOVASOL


NOVASOL, dansommer, Ardennes-Etape, Friendly Rentals og Fincallorca utgjør Awaze A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark.  Awaze A/S har datterselskaper i 18 europeiske land og mer enn 57 kontorer i Europa. Awaze A/S sysselsetter over 2.300 ansatte og freelancere, og formidler utleie av  mer enn 50.000 ferieboliger i 26 land.  NOVASOL er en del av Awaze – Europas ledende virksomhet innen organisert utleie av ferieboliger og ferieparker.

 

Pressekontakt:

press@novasol.com

 

Se våre ferieboliger i Europa