Amazing Memories

En del av Awaze

Awaze er Europas ledende formidler av ferieboliger og ferieparker. Under Awaze finner du velkjente aktører innen ferieboligutleie; cottages.com, Hoseasons, James Villa Holidays, Landal GreenParks og NOVASOL. Awaze formidler fantastiske ferieopplevelser til mer enn åtte millioner gjester hvert år, gjennom 110,000 destinasjoner i 36 land. Les mer på awaze.com. Under finner du en kort beskrivelser av bedriftene som sammen utgjør Awaze.

cottages.com

cottages.com er Storbritannias største formidler av ferieboliger og luksushus, og har en portefølje på mer enn 21,000 overnattingssteder i Storbritannia, Irland, Frankrike og Italia. Med alt fra kystnære feriehus til landlige slott, tilbyr virksomheten unike, inspirerende ferieboliger til alle anledninger. cottages.com hjelper hvert år 1,45 millioner gjester og 163,000 kjæledyr å finne sin perfekte ferie. 

Hoseasons

Hoseasons er én av Storbritannias ledende formidlere av ferieboliger. Virksomheten tilbyr mer enn 31,000 overnattingsmuligheter nær kysten og i landlige omgivelser gjennom hele Storbritannia. Med alt fra hytter og ferieparker, til husbåter og ferieleiligheter i porteføljen, har virksomheten det bredeste utvalget av ferieboliger i Storbritannia. Hoseasons sender årlig mer enn 1,75 millioner gjester og mer enn 100,000 kjæledyr på ferie. 

James Villa Holidays

James Villa Holidays tilbyr over 3,000 villaer på mer enn 60 fantastiske destinasjoner i Karibien, USA og ved Middelhavet. James Villa Holidays er en familiedrevet bedrift, som siden 1984 har lagt mye stolthet i sitt omdømme og lidenskap for gode ferieopplevelser. 

Landal GreenParks

Landal GreenParks er en dynamisk, ledende bedrift innen ledelse, administrasjon og utleie av bungalow-parker. Landal GreenParks har i dag over 85 parker med ca. 13,700 bungalower. Bedriftens parker skiller seg ut på grunn av de åpne og frodige naturomgivelsene. Her står ro, mye plass og natur i fokus, og er det som typisk karakteriserer parkene. 

NOVASOL

NOVASOL tilbyr en portefølje bestående av 50,000 nøye uvalgte ferieboliger. Utvalget består av moderne feriehus tett på kysten, rustikke hytter i vakre naturomgivelser, villaer med privat svømmebasseng og ferieleiligheter tett på flere populære storbyer i Europa. Med over 50 års erfaring og ferieboliger i 26 land, er NOVASOL er Europas største aktør innen ferieboligutleie og ferieparker.