Partner

Partner

Ønsker dere å bli samarbeidspartner med NOVASOL? Vi kan tilby flere former for samarbeid med diverse onlineløsninger, reisebyrålogin, bannerannonsering og bytting av linker. Send oss en mail og skriv hva det gjelder, og vi vil ta kontakt med deg.

Onlineløsninger

Ta kontakt med oss for våre onlineløsninger. Vi tilbyr enten API løsning, white label løsning eller en enkel bannerløsning.

novasol@novasol.no

Linkbytte

For å sikre en god plassering i diverse søkemotorer anbefales det å ha gode og relevante linker inn til sin hjemmeside. Vi vil derfor gjerne komme i kontakt med dere som ser vår hjemmeside som relevant å linke til og selvfølgelig skal det være gjensidig.

Kontakt oss på denne mail adressen:

linkexchange@novasol.com

Reisebyråløsning

Vi tilbyr egen login til reisebyråer, hvor dere administrerer og bestiller feriehus til kundene deres. Ønsker dere tilgang til vår reisebyrålogin eller er dere allerede registrert hos oss som samarbeidspartner, men har glemt passord er det bare å ta kontakt.

novasol@novasol.no

Kataloger

Ønsker dere å ha våre ulike kataloger tilgjengelige som et tilbud til kundene deres, sender vi mer enn gjeren det antall dere ønsker. Send oss en mail hvor du spesifiserer ønsket antall kataloger og land. Hvert år produserer vi kataloger for noen av være mest populære markeder; Norge, Danmark, Sverige, Frankrike, Italia, Spania og Kroatia.

novasol@novasol.no