Ønsker du en fordelaktig bedriftsavtale med Europas største feriehusformidler? Hjertelig velkommen som bedriftskunde med NOVASOL! Som bedriftskunde hos NOVASOL får de ansatte tilgang til flotte ferieboliger med gode aktivitetsmuligheter lett tilgjengelig.

Vi tilbyr avtaler for både små og store bedrifter. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale. Vi hjelper deg gjerne å skreddersy avtalen etter bedriftens behov, og sammen finner vi de perfekte ferieboligene for dine ansatte. Du når oss på telefon: + 47 21 99 90 00 eller ved å sende en epost til novasol@novasol.no.

Fordeler med bedriftsavtale med NOVASOL

Personlig service - vi skreddersyr din bedriftsavtale etter behov – uansett bedriftens størrelse.

Enkle løsninger - én avtale, én kontaktperson og én forretningsgang – vi gjør det enkelt for bedriften!

Dekning - velg mellom  50.000 ferieboliger i Norge, Danmark og 24 andre land!

Rabatt - en bedriftsavtale med NOVASOL gir fordelaktige leiepriser.

Kundeservice - vår kundeservice er tilgjengelig via telefon eller epost på hverdager 8:30 - 16:30, lørdag 15:00 - 20:00 og søndag 10:00 -15:00. Vi har også lokalkontorer over store deler av Europa. 

Hvordan tegne en bedriftsavtale med NOVASOL?

I en bedriftsavtale tar vi oss stort sett av det aller meste. På grunnlag av deres kriterier finner vi et utvalg ferieboliger som kan passe bedriften, og som etter godkjenning reserveres. Bedriften fordeler ferieboligene blant medarbeiderne, og sender oss en oversikt med kontaktopplysninger fordelt per booking. Etter innbetaling sender NOVASOL leiedokumentene direkte til hver medarbeider. Den videre korrespondansen foregår direkte mellom NOVASOL og den enkelte medarbeider.

Bestill feriehus raskt og enkelt

NOVASOL formidler over 50.000 unike ferieboliger i 26 land. I vårt store utvalg finnes alt fra moderne ferieleiligheter, rustikke landsteder og enkle hytter, til luksuriøse feriehus og historiske slott. Kanskje frister det aller mest med hytter i Norge, og de finner du både på fjellet, ved havet og nær våre største byer. Drømmer du om å kunne tilby dine medarbeidere feriemuligheter ved Middelhavet? Da kan du for eksempel leie feriehus i Kroatia. NOVASOL er den største feriehusformidleren i Kroatia, og her har vi et stort antall luksuriøse ferieboliger med alle tenkelige fasiliteter. 

Send medarbeiderne på ferie gjennom en bedriftsavtale hos NOVASOL

Om NOVASOL

NOVASOL, dansommer og Ardennes-Etape utgjør NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL A/S har datterselskaper i 18 europeiske land og mer enn 60 kontorer i Europa. NOVASOL A/S sysselsetter over 2.100 ansatte og freelancere, og formidler utleie av  mer enn 50.000 ferieboliger i 26 land. NOVASOL er en del av Awaze – Europas ledende virksomhet innen organisert utleie av ferieboliger og ferieparker.

Se våre ferieboliger i Europa