Ledige stillinger

NOVASOL A/S er en internasjonal virksomhet som formidler utleie av privateide ferieboliger til feriegjester fra hele verden, og håndterer samtidig markedsføring og servisering av huseiernes ferieboliger.

NOVASOL er stadig i utvikling og søker nå flere resultatorienterte og energiske rådgivere på frilansbasis i følgende områder:

Sunnmøre

Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy, Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Volda og Fjord. 

Romsdal og Nordmøre

Kristiansund, Molde, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure og Hustadvika.   

Trøndelag 

Alle kommuner utenom de 5 sørligste (ikke Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen og Midtre Gauldal)

Lofoten og Vesterålen

Lødingen, Evenes, Røst, Værøy, Flakstad, Vestvågøy, Vågan, Hadsel, Bø, Øksnes, Sortland, Andøy, Moskenes, Harstad, Kvæfjord, Tjeldsund.

Troms 

Tromsø, Ibestad, Gratangen, Lavangen, Bardu, Salangen, Målselv, Sørreisa, Dyrøy, Senja, Balsfjord, Karlsøy, Lyngen, Storfjord, Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa, Kvænangen og Narvik.

Det er et krav at du bor i en av kommunene i det aktuelle området.

Som frilans rådgiver hos NOVASOL venter en svært selvstendig og variert arbeidshverdag med fokus på kvalitetssikring, oppfølging og oppsøkende kontakt med potensielle huseiere som vil leie ut deres feriebolig.

Dine ansvarsområder blir blant annet:

 • Aktivt kontakte og skrive kontrakter med nye huseiere og ferieboliger i ditt område, som oppfyller NOVASOLs standard
 • Fortløpende oppfølging av nåværende huseiere for å sikre optimalisering av utleieinntektene gjennom rådgivning og kvalitetssikring
 • Følge markedsutviklingen i ditt distrikt, herunder turistbransjen generelt og ferieboligbransjen spesielt

Dessuten er et godt og effektivt samarbeid med vårt Oslo-kontor viktig for at oppsatte mål for ditt område hele tiden etterleves. For å få suksess i stillingen er det viktig at du er ytterst selvmotiverende og vet hva det vil si å planlegge arbeidshverdagen selv. 

Vi forventer at du:

 • Er ansvarsfull, pliktoppfyllende og trives med selvstendig arbeid
 • Er utadvendt, kreativ, løsningsorientert samt endrings- og lærevillig
 • Har erfaring med kundemøter og evne til å kommunisere med ulike typer mennesker
 • Liker å jobbe mot oppsatte mål
 • Er reisevillig og fleksibel i forhold til kvelds- og helgearbeid
 • Har egen bil og førerkort
 • Har gode grunnleggende datakunnskaper (MS Office, kjennskap til CRM og Salesforce)
 • Har kunnskap eller interesse for fotografering

Vi tilbyr en spennende og utfordrende frilansjobb med mye egenansvar, som du i høy grad selv kan være med til å prege og utvikle. Hos NOVASOL blir du del av et sterkt faglig team som sørger for grundig opplæring, løpende rådgivning og kompetanseutvikling.

Hvis du har lyst til å bli med på laget til NOVASOL, så send din CV og søknad til huseier@novasol.no. Merk søknaden "Frilans rådgiver".


NOVASOL, dansommer, Ardennes-Etape, Friendly Rentals og Fincallorca utgjør NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark.  NOVASOL A/S har datterselskaper i 18 europeiske land og mer enn 57 servicekontorer i Europa. NOVASOL A/S sysselsetter over 2.300 ansatte og freelancere, og formidler utleie av  mer enn 50.000 ferieboliger i 26 land.  NOVASOL er en del av Awaze Europas ledende formidler innen utleie av ferieboliger og ferieparker.