Har du spørsmål? Åpningstider: Mandag-Fredag 09:30-16:00 +47 21999004

Leie ut ferieboligen i utlandet

Lokal tilstedeværelse og global styrke
Mer enn 50 års erfaring
Gratis Trygghetsforsikring

Få et uforpliktende tilbud på utleie av din feriebolig

Tell us if you DO NOT want to hear from us
Vi kontakter deg angående henvendelsen din. Vi ønsker også å holde deg informert om påfølgende nyheter og oppdateringer.  Fortell oss hvis du IKKE ønsker å høre fra oss.  Se Personvernerklæringen vår for mer informasjon.

Har du en feriebolig til leie utenfor Norge?

Er du interessert i å leie ut feriebolig utenlands med NOVASOL og vil vite mer, begynner du med å fylle ut kontaktskjemaet på denne siden. Dette er helt uforpliktende! Du fyller der ut i hvilket land ferieboligen din ligger. Din forespørsel sendes da til det lokale kontoret som er ansvarlig for området ferieboligen ligger, og du vil deretter bli kontaktet av en lokal representant som vil gi deg mer informasjon. Med andre ord er det våre kollegaer i Spania som har kontakt med deg om du har en feriebolig i Alicante, eller Italia om du har et feriehus i Toscana. Å leie ut feriebolig utenlands kan være vanskelig om man selv ikke er til stede. Derfor har vi løsninger på dette i mange områder, som din lokale representant kan fortelle mer om. Representanten som kontakter deg etter at du har kontaktet oss, er ekspert på området for ditt hus eller leilighet og kan svare på alle dine spørsmål.

Hvis du planlegger å snart besøke ferieboligen din, kan det være en god ide å skrive dette (gjerne på engelsk) i kommentarfeltet. Dette fordi vi alltid besøker utleieobjektene før de tas inn i sortimentet og vi gjør helst dette sammen med deg som huseier. Et besøk av oss er selvfølgelig kostnadsfritt uansett om du velger et samarbeid med oss eller ikke.

Her kan du lese mer om hvorfor du skal leie ut gjennom Novasol.